به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فرهادی، رئیس ستاد برگزاری جشنواره اجتماعی علیاکبر گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی چهرههای برتر جوان است که به صورت داوطلبانه در فعالیتهای اجتماعی شرکت داشتهاند.
وی افزود: این جشنواره ده محور اصلی دارد که از آن جمله میتوان به عرصه امداد و نجات، سازمانهای مردم نهاد، تشکلهای دانشجویی و دانش آموزی، گروههای جهادی، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، امور خیریه و فعالیت در مساجد و هیاتها اشاره کرد.
رئیس ستاد برگزاری جشنواره اجتماعی علیاکبر با اشاره به اینکه تبلیغات این جشنواره در 25 برنامه صدا و سیما از دو ماه و نیم قبل انجام شد، گفت: 1000 دفتر استانی در اختیار سازمان بسیج، هلال احمر و وزارت ورزش و جوانان قرار داشت که جوانان با مراجعه به آنها در جشنواره ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: در کل 20 هزار نفر از جوانان حائز شرایط، به مراکز استانها معرفی شدند و فعالیت این دو هزار نفر توسط 160 داور مورد بررسی و داوری قرار گرفت.
فرهادی افزود: پس از داوری در چند مرحله، سرانجام 30 نفر در این 10 محور برگزیده شدند که امروز از سه نفر برتر در هر محور تقدیر خواهد شد.
گفتنی است، اختتامیه این جشنواره با حضور سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مسئولان هلال احمر و نمایندگانی از وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و در پایان نفرات برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.