کد خبر:۲۴۷۶۴۴
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند»:

رزمندگان از نصف روز 4 تیر 67 عاشورای قرن 20 را تولید کردند

ناصر حسینی پور به مقاومت رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در منطقه خندق اشاره کرد و گفت: بچه ها و رزمندگان از همان نصف روز 4 تیر 67 توانستند ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سید ناصر حسینی پور روز گذشته در نخستین یادواره حماسه پد خندق، به ایستادگی و مقاومت رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در منطقه خندق اشاره کرد و گفت: بچه ها و رزمندگان از همان نصف روز 4 تیر 67 توانستند عاشورای قرن 20 را در پد خندق تولید کنند و به این نسل تزریق کنند.


وی افزود: در این نصف روز کسانی حماسه آفرینی کردند که 20 روز قبل ازدواج کرده بودند و در این روز به شهادت رسیدند و کسانی که 20 روز قبل فرزندشان متولد شد و هنگامی که همسرشان نامه می نویسد که نمی خواهی فرزندت را ببینی پاسخ می دهد: اگر برگردم و فرزندم را ببینم بعدها شرمنده او و ملت خواهم شد.


نویسنده کتاب «پایی که جاماند» با اشاره به ضرورت جمع آوری خاطرات دفاع مقدس بیان داشت: هر کدام از این افردای که در حماسه خندق و 8 سال دفاع مقدس حضور داشتند، یک کتابند که با استراتژی تن در برابر تانک توانستند تمام برنامه های دشمن را به هم بریزند.

 

حسین پور  افزود: در سال گذشته 6000 مادر شهید را از دست داده ایم و سالانه خیلی از آزادگان و رزمندگان دفاع مقدس از بین می روند و خاطرات آنها به فراموشی سپرده می شود.


وی بیان داشت: می توانیم به جای روکش یک جاده و احداث یک تونل، تاریخ مقاومت این ملت را ثبت کنیم و برای ثبت خاطرات مقاومت این ملت خیلی زود دیر می شود.


نویسنده کتاب «پایی که جاماند» افزود: میراث این ملت فقط گنج ها و ثروت های مادی نیست، بلکه میراث این ملت، پدران و مادران شهدایی هستند که از بین ما می روند و حتی یک مستند از آنها هم نداریم.


حسینی با اشاره به ایستادگی رزمندگان اسلام بیان داشت: صدام وقتی رزمندگان کفن پوش ایرانی را در حال رژه می دید ترسی بر او غالب می شد و می گفت نمی دانم با اینها چه کار کنم.


وی افزود: وقتی داستان ایستادگی و مقاومت رزمندگان را می شنویم که چگونه ترس به دل دشمن انداختند، تحریم ها و گفتمان مقاومت برایمان شیرین تر می شود و می فهمیم که هیچ کس نمی تواند در برابر گفتمان مقاومت ایستادگی کند.


نویسنده کتاب «پایی که جاماند» لحظه به لحظه حضور آزادگان در زندانها عراق را سبک زندگی اسلامی دانست و گفت:  اگر این سبک زندگی به وسیله نهاد های فرهنگی و کسانی که دست اندرکارند روی کاغذ نیاید، یک خیانت و جنایت تاریخی رخ داده است.


حسینی خاطرنشان کرد: آیا یک مشت از خاک شلمچه بیشتر از همه نهادهای فرهنگی نتوانست قدرت تربیت انسان انقلابی داشته باشد؟ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار