کد خبر:۲۴۷۹۰۲

همایش نکوداشت آیت الله عزالدین زنجانی در مشهد در حال برگزاری است

همایش نکوداشت آیت الله عزالدین زنجانی با حضور علی لاریجانی، رئیس مجلس در مشهد در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام مسعودی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی صبح امروز در همایش نکوداشت آیت الله عز الدین زنجانی که در تالار صبای صدا و سیمای خراسان رضوی در حال برگزاری است، بیان داشت: علما حقی عظیم بر بشریت دارند و قدردانی و سپاس از آنان بر همگان واجب است و چنانچه بتوانیم قدرشناس آنان باشیم گامی کوچک در راه تکریم آنان برداشته‌ایم.


وی با اشاره به اینکه با جاودانه ساختن نام آنان به قله‌های وسیع بشریت احترام گذاشته‌ایم، افزود: همانگونه که علم ارجمند است، تقدیر از فقها نیز ارجمند است و باید بهترین تقدیرها از آنان به عمل آید.


رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: آنچه باعث سعادت انسان می‌شود، در دو محور دیانت و دانش متصور است.


مسعودی راه‌های تکریم و جاودانه کردن سیره علما را بسیار دانست و تصریح کرد: یکی از بهترین راه‌های جاودانه کردن سیره علما باز شناخت بیان و نشر مکارم اخلاقی و تحمل ناگواری‌ها در کسب علم و دانش و از خود گذشتگی آنهاست.


وی گفت: همواره در حوزه علمیه شخصیت‌هایی یافت می‌شود که بی تردید آیت الله زنجانی یکی از برجسته‌ترین آنان در دانش‌های گوناگون و در زمره یکی از چهره‌های معاصر در دانش، اخلاق و فقه بود.


رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، آیت الله زنجانی را خرد ورزی ادیب و فقیهی مفسر دانست و بیان داشت: آیت الله زنجانی در فقه، حکمت، حدیث و فلسفه تبحر داشت؛ بنابراین می‌توان ایشان را علامه ذوالفنون نام نهاد.


مسعودی با اشاره به اینکه آیت الله زنجانی تربیت یافته مکتب اسلام و خوشه چین اهل بیت(ع) بود، خاطرنشان کرد: ایشان به درجات علمی و اخلاقی نائل شدند و شاگردان ایشان بیش از اینکه شیفته علم وی باشند شیفته اخلاق ایشان بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار