آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۴۷۶

انتقاد سازمان عفوبین الملل از بازداشت معترضان شیعه عربستانی

سازمان عفو بین الملل با اشاره به بازداشت معترضان شیعه ساکن در شرق عربستان، به شدت از این اقدام انتقاد کرد.
انتقاد سازمان عفوبین الملل از بازداشت معترضان شیعه عربستانی

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، سازمان عفو بین الملل از دستگیری گسترده معترضان شیعه در عربستان خبرداد.

 

به گزارش رویترز، سازمان عفو بین الملل امروز، یکشنبه، اعلام کرد حکومت عربستان اخیرا دست کم 7 تن از شیعیان ساکن در مناطق شرقی را به جرم اعتراض دستگیرکرده است.

 

سازمان عفو بین الملل از کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، و دیگر مسئولان اروپایی خواسته است در نشست مشترکی که با مسئولان کشورهای حاشیه خلیج فارس دارند، این اقدامات دولت عربستان را محکوم کنند.

 

جو استارک، معاون خاورمیانه ای سازمان عفو بین الملل نیز از شیوه برخورد دولت عربستان در مقابله با اعتراضات مسالمت آمیز شیعیان به شدت انتقاد کرد.

 

براساس گزارش های این سازمان حقوق بشری معترضان شیعه در عربستان بازداشت های طولانی مدت و بدون محاکمه را می گذرانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار