آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۸۴۶
13 تیر؛

یادواره اولین استاندار شهید گیلان برگزار می‌شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان از برگزاری یادواره اولین استاندار شهید گیلان در روز 13 تیرماه خبر داد.
یادواره اولین استاندار شهید گیلان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، احمد اسماعیلی عصر دیروز در جلسه هماهنگی برگزاری یادواره شهیدان علی انصاری، استاندار اسبق و علیرضا نورانی، معاون اسبق استانداری گیلان، با بیان اینکه شهید انصاری استاندار مردمی و با اخلاصی بود، گفت: وی در دوران مسئولیتش در استانداری گیلان منشا خدمات بسیاری برای نظام و به ویژه مردم بود.

 

وی با بیان اینکه یادواره‌های شهدا را باید فرصت مناسبی برای تجدید میثاق با شهیدان و ایجاد وفاق و همدلی بدانیم، گفت: امروز وحدت حول محور رهبری، رمز جاودانگی انقلاب اسلامی است و تا زمانی که مردم کشور نام شهدا را زنده نگه داشته و از فرامین ولی‌فقیه تبعیت می‌کنند، از تمام توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان در امان می‌مانند.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان برگزاری یادواره‌های شهدا را تسکین دل‌های خاندان معظم شهدا عنوان کردو آن را یکی از راه‌های حفظ ارزش‌های اسلامی و تقویت ایمان جوانان دانست.

 

اسماعیلی تصریح کرد: در گیلان حدود 8000 شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است.

 

وی از برگزاری مراسم شهیدان انصاری و نورانی در روز پنجشنبه، 13 تیر ماه از ساعت 10 صبح در مصلای امام خمینی (ره) این شهر خبر داد.

 

لازم به ذکر است، شهیدان انصاری و نورانی ساعت هفت بامداد 15 تیر ماه سال 1360 که مصادف با چهارمین روز از ماه مبارک رمضان بود در حالی که از خیابان لاکانی رشت عازم محل خدمت در استانداری بودند، توسط منافقان کوردل به شهادت رسیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار