کد خبر:۲۴۸۹۸۲
حجت الاسلام مازندرانی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

طرح ضیافت اندیشه گلستان در چهار دوره برگزار می‌شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های گلستان گفت: طرح ضیافت اندیشه مختص اساتید دانشگاه‌های گلستان در چهار دوره برگزار می‌شود.

حجت الاسلام حسنعلی مازندرانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، گفت: دانشگاه در جامعه از جایگاه رفیعی برخوردار است و جامعه متأثر از دانشگاه هاست و از آن میان، اساتید بیشترین تأثیر را بر قشر دانشجو دارند.
 

وی تصریح کرد: با توجه به اثراتی که اساتید دانشگاه ها بر جامعه دارند، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با تشکیل سلسله جلساتی تصمیم گرفت در راستای معرفت افزایی و علم افزایی اساتید،  طرح ضیافت اندیشه را در چهار دوره برگزار کند.
 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های گلستان افزود: اولین دوره این طرح از 9 تیر ماه آغاز شده و 100 نفر از اساتید دانشگاه های استان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، کلاس های اندیشه سیاسی اسلام، تاریخ و تمدن اسلامی، معرفت شناسی اسلامی و اخلاق حرفه ای را می گذرانند.
 

مازندرانی خاطرنشان کرد: دوره ی دوم در دهه اول ماه رمضان و دوره سوم آن در دهه دوم ماه مبارک تشکیل می شود .
 

وی در رابطه با دوره آخر طرح گفت: دوره آخر در صورت امکان در دهه سوم ماه مبارک و در غیر این صورت بعد از ماه مبارک رمضان ویژه اساتید ساکن در شرق استان در مکان دانشگاه دولتی گنبد کاووس برگزار می شود.
 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های گلستان با اشاره به اینکه انسان در هر دوره ای احتیاج به اطلاعات نو دارد، بیان داشت: تمام تلاش ما بر این است که اطلاعات سیاسی، تاریخی، معرفتی و اخلاقی را در اساتید استان رشد دهیم.
 

حجت الاسلام مازندرانی افزود: در ثبت نام اولیه طرح، 400 تن از اساتید استانی از این طرح استقبال کردند که با بررسی هایی به چهار گروه تقسیم شدند.
 

وی در خصوص مدرسان طرح خاطرنشان کرد: در انتخاب مدرسان طرح، سعی بر این بود از اساتید مجرب بومی که از جهات مختلف مورد تأیید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بودند در اولویت قرار گیرند تا جلسات پربارتری ارائه بشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار