آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۳۴۳

تظاهرات آمریکایی‌ها در اعتراض به جاسوسی «سیا» از مردم

ده‌ها نفر از مردم بوستون در حاشیه مراسم روز استقلال آمریکا دست به تجمع زده تا به سیاست جاسوسی و گرداوری اطلاعات خصوصی شهروندان آمریکا توسط سازمان امنیت ملی این کشور اعتراض کنند.
تظاهرات آمریکایی‌ها در اعتراض به جاسوسی «سیا» از مردم

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، در این تجمع اعتراضی، معترضان به نقض حریم خصوصی شهروندان آمریکا توسط دولت این کشور اعتراض کرده و از ادوارد اسنودن افشاگر اقدامات غیرقانونی دولت اوباما حمایت کردند.


این تجمع در برابر مجلس نمایندگان محلی در شهر بوستون و در حاشیه مراسم چهارم جولای، روز استقلال آمریکا برگزار شد.


کوشندگان صلح از فرصت این مراسم برای جلب توجه مردم به مساله جاسوسی از شهروندان آمریکا استفاده کرده و با پلاکاردهایی خود که روی آن ها نوشته بود از ما جاسوسی نکنید و کل ملت زیر نظر هستند، نظر مردم شرکت کننده در مراسم چهارم جولای را به خود جلب کردند.


موضوع شنود و گردآوری اطلاعات از مردم آمریکا پس از آن افشا شد که ادوارد اسنودن، پیمانکار فنی و کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، اطلاعات طبقه بندی شده ای از برنامه های فوق سری سازمان سیا را به روزنامه های گاردین و واشنگتن پست لو داد.
اسنودن می گوید دولت آمریکا مکالمات تلفنی شهروندان را شنود می کند.


افشاگری های وی موجی از انتقاد گروه های مدنی و فعالان حقوق بشر را در داخل آمریکا به دنبال آورده که دولت اوباما را به نقض صریح متمم چهارم قانون اساسی این کشور و حریم خصوصی شهروندان متهم می کنند.


دولت آمریکا تهدید کرده که اسنودن را به دلیل افشاگری هایش دستگیر و مجازات خواهد کرد.

برچسب ها:
آمریکا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
---
-
۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۱
احسنت.
همينه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار