آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۰۶۴۶
3 راهبرد دانشجویی نسبت به دولت آینده

رصد منصفانه، حمایت صادقانه و نقد عادلانه

مسئول قرارگاه سایبری ستاد نیروهای کل مسلح در خصوص دولت آینده و الزامات فرهنگی، سه کار را برای دانشجویان ضروری دانست.
رصد منصفانه، حمایت صادقانه و نقد عادلانه
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» ازمشهد، بهروز اثباتی شب گذشته درچهارمین دوره طرح ولایت استان خراسان رضوی که در قم درحال برگزاری است، با بیان این که برگ برنده هر سیستمی، قدرت فرهنگی است، گفت: چالش اصلی انقلاب، تبلیغات است و روش های پوسیده تبلیغ ما را به مشکل می اندازد.
 
وی مسئولین فرهنگی گذشته را افراد امنیتی و نظامی عنوان کرد و تاکید کرد: این افراد نمی‌توانستند فرهنگ را نجات بدهند چرا که جنسشان فرهنگی نبوده است اما دانشجویان از جنس فرهنگ هستند.
 
مسئول قرارگاه سایبری ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص استراتژی فرهنگ بسیجی، ابتدا به تعدد تعاریف فرهنگ اشاره و تصریح کرد: در تعریف فرهنگ، مسئله نوع تعریف است نه تعداد؛ به طور کلی چهار نوع تعریف جزمی، خطی، پیوندی و طبقاتی داریم.
 
سردار اثباتی تعریف جزمی و طبقاتی را در مقام قیاس با تعریف خطی و پیوندی قرار داد و گفت: تعریف جزمی یعنی این که هیچ چیز از آن تعریف را نمی‌توان کم کرد در حالی که در تعریف پیوندی می‌توان بخشی از تعریف را حذف کرد.
 
وی جنگ فرهنگی را در همین تعریف جزمی و پیوندی دانست و ادامه داد: در تعریف خطی، واژگانی پشت سرهم قرار می‌گیرند که به یکدیگر منوط نیستند برخلاف تعریف طبقاتی که همانند یک ساختمان هرچیزی بنای طبقه بعدی است.
 
استعمار فرانو، فرهنگی است
 
معاون سابق فرهنگی بسیج مستعضعفین با اشاره به سه مرحله استعمار کهن، نو و فرانو گفت: استعمار کهن بر اساس نیروی نظامی بود و استعمار نو بعد از جنگ جهانی اول، اطلاعاتی است؛ ظهور رضا خان استعمار کهن و نظامی بود که بعد محمد رضا شاه با استفاده از سازمان های اطلاعاتی وامنیتی ساواک استعمار نو را رقم زد.
 
سردار اثباتی کشورهایی همانند ترکیه، مصر و پاکستان را که در آن ارتش نقش دارد،دارای استعمار نو عنوان کرد و افزود: استعمار فرانو فرهنگی است که از ابزار سایبر استفاده می‌کند.
 
وی با بیان این که دشمن بعد از انقلاب اسلامی، استعمار فرهنگی را مدنظر قرار داده است،ادامه داد: کسی که بنای استعمار فرهنگی شرق توسط غرب را بنا نهاد، شخصی به نام تیلور است که دانشگاه را رها کرد و به نقاط مختلف همچون آمازون، قطب شمال و شرق آسیا سفر کرد.
 
معاون سابق فرهنگی بسیج مستعضعفین با اشاره به علم مردم شناسی فرهنگی که تیلور بنا نهاد، افزود: تیلور معتقد است که غرب باید سنت‌های شرق را بشناسند تا از آن در استعمار کشورها استفاده کند.
 
سردار اثباتی با اشاره به تعریف فرهنگ از نظر تیلور که در سال 1871 مطرح کرده است، گفت: طبق نظر او، فرهنگ یا تمدن کلیتی در هم بافته است که شامل دانش،دین، هنر و اخلاقیات ، آداب و رسوم و هرگونه توانایی وعادتی که آدمی همچون عضوی از جامعه به دست  می آورد.
 
وی بیان داشت: اولین کلاهی که این تعریف بر سر ما می‌گذارد این است که فرهنگ را با تمدن یکی کرده است؛ این مسئله بازی غرب است که این دو را از هم دور می‌کند.
 
معاون سابق فرهنگی بسیج مستعضعفین با اشاره مجدد به تعریف پیوندی و خطی گفت: وقتی از این نوع تعریف در فرهنگ استفاده کردیم می‌توانیم کلمات را جابه جا یا حذف کنیم؛ در همین تعریف تایلور می توان دین را حذف کرد، آن وقت باید پرسید در این صورت اخلاق بر چه مبنایی است.
 
اعتقاد و رفتار نباید تضادی داشته باشد
 
سردار اثباتی در ادامه سخنانش با بیان این که بین اعتقاد و رفتار نباید تضادی باشد، تصریح کرد: سال57 در دانشگاه کمونیست‌ها در مقابل انجمن های اسلامی بودند؛ یکی از افرادی که ابتدا در انجمن اسلامی و با گرایش های مذهبی بود به کمونیست ها گرایش پیدا کرد.
 
وی ادامه داد: یک بار به این خانم پیشنهاد شد که به یک مهمانی نامناسب برود، از او سوال کردم با توجه به گرایش مذهبی ات چرا به سراغ کمونیست ها رفته ای؛ این خانم جواب داد که کمونیست ها از ابتدا معلوم است که چه می‌خواهند اما مذهبی های شما تا پنج قدمیم سرشان به زیر است اما وقتی سرشان را بالا می گیرند، با چشم‌هایشان من را می‌خورند.
 
معاون سابق فرهنگی بسیج مستعضعفین بیان داشت: این خانم می گفت که صراحت کمونیست ها را به بی صداقتی ما ترجیح می‌دهد.
 
غرب زده ها ولایت فقیه را در کنار لیبرالیزم می‌خواهند
 
سردار اثباتی با بیان این که غربی در تعریف از فرهنگ برای خودشان از نوع جزمی و طبقاتی استفاده می‌کنند،گفت: غرب زده ها هم با استفاده از همین تعاریف خطی و پیوندی می گویند ولایت فقیه جای خودش، اسلام لیبرالی هم جای خودش؛ مشکل ما با دوم خردادی ها همین بود که می پرسیدیم معنی اسلام لیبرالی چیست.
 
وی با اشاره به تعریف طبقه ای از فرهنگ تصریح کرد:در این نوع تعریف عناصر دارای یک نظم و منطق می باشند و هریک از طبقه‌ها بر لایه های دیگر اثر دارد و مقدمه دیگری است.
 
تعاریف رهبری از فرهنگ / هویتی که رهبری در انتخابات گذشته به مردم داد
 
مسئول قرارگاه سایبری ستاد نیروهای کل مسلح با اشاره به تعریف رهبری از فرهنگ خاطر نشان کرد: تعریف رهبری از فرهنگ جزمی است و می فرمایند« فرهنگ شناسنامه‌ی دسته جمعی یک ملت است»، «فرهنگ یک هویت همگانی است که همگان برای پاسداری و حراست از آن بکوشند».
 
سردار اثباتی با اشاره به مشی رهبری در انتخابات گذشته بیان داشت: رهبری در انتخابات گفتند همه‌ی سلایق بیایند، از این طریق به همه هویت داد و مشارکت 71 درصدی را به وجود آورد؛ درحالی که دشمن مشارکت 25 درصدی را انتظار داشت.
 
وی با اشاره به لزوم شناخت عناصر بیرونی فرهنگ و عوامل موثر بر آن گفت: در فرهنگ لایه ای مهم نیست که چه لایه ای اول دچار پوسیدگی می شود، بلکه عامل پوسیدگی مهم است.
 
در کنار بسیج دفتر ازدواج و کار هم باشد
 
مسئول قرارگاه سایبری ستاد نیروهای کل مسلح دربیان مصادیقی از کار فرهنگی بسیج گفت: در کنار بسیج باید دفاتر کار و ازدواج هم باشد، محیطی که اشتغال را تامین نکند، برای مخاطب بیرونی که به فکر معیشت است فایده ای ندارد.
 
سردار اثباتی در تشریح لایه های مختلف فرهنگ بیان داشت:لایه  اولیه نمادها، سبک ها ورفتارهاست که از لایه بعدی یعنی هنجارها و ارزش ها تاثیر می‌پذیرد.
 
وی با بیان این که اگر می خواهیم رفتاری را تحلیل کنیم باید هنجارها و ارزش های آن را تحلیل کنیم، ادامه داد: در لایه بعدی، باورها هستند که هنجارها رامی‌سازند که خود این باور ها ناشی از اعتقادات است.
 
معاون سابق فرهنگی بسیج مستضعفین در بازتعریف فرهنگ گفت: فرهنگ مجموعه هماهنگ و طبقه شدنی از اعتقادات، باورها،ارزش‌ها و نمادهایی است که در یک نظم منطقی بر هم اثر می ‌گذارند و از یکدیگر اثر‌می‌گیرند.
 
فرهنگ بسیجی  ناب ترین اعتقاد به دین است
 
اثباتی فرهنگ بسیجی را ناب ترین اعتقاد به دین دانست و تاکید کرد: امروز دشمن می خواهد اعتقادات بسیج را از طریق سروش، لیببرال‌ها، مجاهدین و انجمن حجتیه بزند.
 
وی با بیان این که دفاع فرهنگی، یک دفاع همه جانبه است، تصریح کرد:در دانشگاه ها باید سراغ فرهنگ بسیجی و دینی رفت و هر تشکلی را که به این فرهنگ نزدیک است، تقویت کنیم.
 
ساختن انسان الهی وظیفه بسیج دانشجویی است
 
مسئول قرارگاه سایبری ستاد نیروهای کل مسلح افزود: ساختارسازی مشکل ما نیست بلکه باید گفتمان سازی ولایت را در دانشگاه ایجاد کنیم.
 
اثباتی ساختن انسان الهی را وظیفه بسیج دانشجویی دانست و تصریح کرد: محصول جهاد دانشجو باید انسان کامل و الهی باشد که در بعد جمعی منجر به ایجاد تمدن اسلامی شود.
 
دولت آینده و وظیفه دانشجویان
 
وی در خصوص دولت آینده و الزامات فرهنگی، سه کار را برای دانشجویان ضروری دانست و تصریح کرد: اولین کار رصد منصفانه و صادقانه است چرا که این دولت حاصل انقلاب، رای مردم و تنفیذ ولایت است.
 
مسئول قرارگاه سایبری ستاد نیروهای کل مسلح اقدام دوم را حمایت صادقانه عنوان کرد و گفت: کار سومی که بعد از این ها ضروری می‌باشد نقد منصفانه و عادلانه است.
برچسب ها:
طرح ولایت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار