یکی از خیابان‌های شهر خرم آباد به نام نماز نامگذاری می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۷۶۴
همزمان با برگزاری اجلاس نماز در لرستان؛

یکی از خیابان‌های شهر خرم آباد به نام نماز نامگذاری می‌شود

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: همزمان با برگزاری اجلاس سراسری نماز به میزبانی لرستان یکی از خیابان های شهر خرم آباد به نام نماز نامگذاری می‌شود.
یکی از خیابان‌های شهر خرم آباد به نام نماز نامگذاری می‌شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام اسماعیلیان امروز در جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی اجلاس سراسری نماز که شهریور ماه در لرستان برگزار می شود، بیان داشت: علاوه بر نصب تندیس نماز در یکی از میادین شهر خرم آباد یکی از خیابان های این شهر به نام خیابان نماز یا نیایش نامگذاری می شود.

 

وی با بیان اینکه گلایه خود را نسبت به عدم درج نام لرستان در پوستر اجلاس سراسری نماز به مجریان برگزاری این اجلاس در تهران اعلام کرده ایم، گفت: هماهنگی های لازم با سایر دستگاه های اجرایی استان در راستای انجام تبلیغات موثر در خصوص اجلاس سراسری نماز به میزبانی لرستان در حال انجام است.

پربازدیدترین آخرین اخبار