آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۷۸۷
سرمایه‌های طبیعی فارس در آتش می‌سوزند؛

آتش‌سوزی در بزرگترین انجیرستان دیم جهان

آتش‌سوزی این بار به جان کوه‌های استهبان افتاد تا جان درختان انجیر، بادام و انگور که حاصل زحمات چند صد ساله نیاکان است را بگیرد.

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با گرم شدن هوا علوفه‌های مراتع و جنگل‌های استان فارس نیز خشک شده و آماده آتش‌سوزی شده‌اند که باید در این راستا مردم جنگلبان واقعی بوده و از جنگل ها و مراتع به عنوان زیستگاه‌های ارزشمند خدادادی مراقبت کنند.

 

پس از آتش‌سوزی هفته‌های پیش در مراتع و جنگل های شهرستان ممسنی از عصر روز سه شنبه، 25 تیرماه  نیز آتش به جان کوه‌های تودج استهبان افتاد.

 

نعمت‌الله اکبری‌نژاد، فرماندار استهبان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، بیان کرد: این آتش‌سوزی که آغازین روز گذشته توسط 300 نیروی مردمی و بسیجی مهار شد خسارت‌های زیادی به جنگل های استهبان وارد کرد و حدود 100 هکتار از جنگل ها را سوزاند.

 

وی ادامه داد: آتش سوزی از اوایل بعد از ظهر سه شبه آغاز شده بوده که به علت پیچش باد مراتع و جنگل ها را در نوردید و فراگیر شد.

 

فرماندار استهبان علت این آتش سوزی را بی احتیاطی باغداران و دامداران در منطقه عنوان کرد و افزود: متاسفانه شاهد هستیم که خود مردم از مسببان آتش سوزی ها به شمار می روند و باید دقت بیشتری در حفاظت از عرصه های منابع طبیعی داشته باشند.

 

خسارت به حدود 3 تا 4 هزار هکتار باغات استهبان

 

محمد بوستانی، مدیر جهاد کشاورزی استهبان نیز بیان کرد: آتش‌سوزی در کوه تودج این شهر حدود 3 تا 4 هزار هکتار از انگور، بادام و انجیرستان‌ها را در آتش سوزاند.

 

وی ادامه داد: کارشناسان در حال بررسی میزان دقیق خسارت هستند و متاسفانه بسیاری از باغ‌های طعمه حریق شده بیمه نبوده‌اند.

 

بوستانی گفت: هر باغی که بیمه باشد دولت خسارت‌های وارده را پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی استهبان در بخش دیگری از سخنان خود افزود: شهرستان استهبان با داشتن بیش از 22 هزار هکتار انجیر دیم بزرگترین انجیرستان دیم جهان محسوب می شود.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه انجیرستان ها به هم پیوسته هستند باید باغداران توجه ویژه در حفاظت از باغ ها داشته باشند.

 

2 برابر شدن آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌های فارس

 

 کاظم بردبار، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: از آغاز فصل گرما تاکنون 900 هکتار از جنگل های این استان طعمه حریق شده که این آمار نگران کننده است.

 

 وی افزود: تابستان سال گذشته تنها 480 هکتار از جنگل های استان فارس طعمه حریق شدند که متاسفانه امسال به دو برابر رسیده است.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس بیان داشت: به مردم توصیه می کنیم حفاظت از عرصه های منابع طبیعی را در اولویت قرار دهند.

 

بنابر این گزارش، با توجه به اظهارات مسئولان و کارشناسان امر انتظار می رود مردم توجه ویژه ای برای حفاظت از جنگل‌ها و مراتع داشته باشند و اجازه ندهند با یک سهل‌انگاری عرصه های زیادی از منابع طبیعی در آتش بسوزند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار