به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سلاحورزیان سه شنبه 21 آبان ماه جاری در کارگروه کشاورزی خانه نخبگان سازمان بسیج علمی لرستان که با حضور اساتید دانشگاه، محققان و فعالان این حوزه در خرم آباد برگزار شد، بیان داشت: در تحقیقی که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر روی انجیر این استان انجام شد، بنابر یافته های این تحقیق انجیر لرستان بالاترین ارزش غذایی را در بین محصول تولیدی انجیر در کشور دارد.
وی افزود: کلسیم موجود در انجیر لرستان به حدی است که بنابر گفته محققان دانشگاه علوم پزشکی لرستان این محصول می تواند جایگزین لبنیات شود.
مسئول مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: جایگزین کردن آب سیب به جای شکر به منظور تامین تغذیه زنبور عسل از دیگر تحقیقات مفید انجام شده در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد کشاورزی لرستان است که خوشبختانه عسل تولیدی با این شیوه به دلیل کیفیت بالای آن نسبت به عسل تولید شده با تغذیه شکر، در کشور مورد استقبال قرار گرفته است.
سلاحورزیان با بیان اینکه در کشورمان زمانی جهاد با اسلحه در دست گرفتن خلاصه می شد؛ اما امروز این جهاد به جهاد اشتغالزایی تغییر یافته است، افزود: تولید علم و مقاله ارزشمند است؛ اما اگر منجر به تولید ثروت نشوند باید روی آنها تامل کرد؛ با این حال متاسفانه در لرستان نخبگان از تولید ثروت در مسیر فن آوری غفلت کرده اند.
وی در ادامه توسعه آموزش های کوتاه مدت در حوزه کشاورزی را برای ایجاد اشتغال در استان موثر دانست.