آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۲۴۴۵

هدیه فرهاد دانشجو به دانشگاه‌های آزاد کشور

رئیس منطقه 7 دانشگاه آزاد هدایای ویژه فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد به واحدهای آزاد کشور را برشمرد.
هدیه فرهاد دانشجو به دانشگاه‌های آزاد کشور

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، نورا شب گذشته در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه آزاد یزد با اشاره به دلایل انحطاط جوامع اسلامی بیان داشت: اگر تاریخ جامعه بشری را ورق بزنیم، فراموشی احسان و احیای تفرقه دو عامل اساسی در انحطاط جوامع بوده است و امروز اگر در جامعه اسلامی احسان را در راس کارهای خود قرار دهیم و جایگزین تفرقه کنیم، آن زمان است که انقلاب ما به پبروزی رسیده و از چشم دشمنان دور خواهد بود.

 

وی افزود: دانشگاه آزاد نهادی انقلابی و برخواسته از انقلاب است که دعای امام (ره) نیز پشتیبان آن است و اگر زمانی هم در آن انحراف بوجود آید حتما در آن عمدی در کار نبوده و معتقدیم که این دعای امام(ره) از هرگونه انحرافی جدی در این نهاد جلوگیری می کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد یزد تصریح کرد: دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد محور بحث فرهنگ مداری و ارتقای ارزش های دینی و کیفیت را در دستور کار خود قرار داده است و در صورتی که روسای دانشگاه ها نیز در این راستا تلاش کنند، قطعا اهداف انقلاب محقق خواهد شد.

 

نورا با اشاره به شرایط روز جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از آرزوهای مقام معظم رهبری تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی بود، خدا را شاکریم که حماسه سیاسی با حضور همه جانبه مردم در انتخابات گذشته تحقق یافت و امیدواریم که رئیس جمهور نیز با همکاری همه جانبه و انتخاب وزرای مناسب حماسه اقتصادی را نیز تحقق بخشد.

 

وی با اشاره به اینکه قبل از انتخابات یکی از حامیان ولایتی بوده است، بیان داشت: امروز ما خوشحالیم که فردی از جنس روحانیت و معنویت توسط مردم انتخاب شده است و ما نیز باید با کمک به ایشان انقلاب را به سمت اهداف پیش ببریم.

 

رئیس دانشگاه آزاد یزد افزود: همین که رئیس جمهور منتخب عقلانیت و اعتدال را جزو شعارهای خود قرار داده است این توفیقی بزرگ برای کشور و نظام است و در این راستا نیز ما باید همانطور اگر اختلاف نظری با احمدی نژاد داشتیم؛ ولی به او کمک کرده و سنگی را از جلوی پای او برمی داشتیم، به رئیس جمهور منتخب نیز کمک کنید تا بتواند کشور و نظام را سربلند نگه دارد.


نورا ادامه داد: امروز با توجه به تاریخ ایران درمی یابیم که جایگاه ایران نسبت به گذشته بسیار متفاوت است و در منطقه نیز به عنوان کشوری مهم شناخته می شود که باید با درخشش در زمینه های متفاوت و پیگیری آرمان ها این جایگاه را ارتقا ببخشیم.


 وی با اشاره به معارفه مسئول جدید دانشگاه آزاد یزد افزود: مهمترین ویژگی میرفخرالدین فردی اکادمیک و علمی است که وی نیز باید در راستای مدیریت خود به فاصله دانشگاه آزاد و دانشگاه دولتی نیز توجه داشته باشد؛ چراکه این موضوعی حساس برای ما است.


 رئیس دانشگاه آزاد یزد با اشاره به تفاوت های دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی گفت: در دانشگاه های دولتی مدیریت هزینه به تنهایی است؛ ولی در دانشگاه آزاد این مدیریت به صورت درآمد و هزینه می باشد که در دانشگاه آزاد درآمد را خود بدست آورده و هزینه را نیز از همین درآمدها استفاده می کند.


 نورا در پایان با اشاره به هدیه های فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد در این روز به دانشگاه های آزاد کشور و واحد یزد خاطرنشان کرد: موافقت با استقلال واحد علوم تحقیقات، موافقت در رشته های «حقوق خصوصی، حقوق جزا، مترجمی زبان، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، شیمی، مواد غذایی» در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در واحد علوم تحقیقات و همچنین موافقت با رشته های «دکتری شیمی تجزیه، معدنی، عمران سازه، برق قدرت، اقتصاد، حسابداری و ادبیات فارسی» در واحد یزد از جمله این هدایاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار