کد خبر:۲۵۲۶۱۴
کوثری در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
سخنان رهبری درباره خصومت دشمنان تذکری به ما مسئولین بود
نماینده مجلس گفت: سخنان رهبری درباره خصومت دشمنان تذکر به ما مسئولین بوده است تا دشمنیها را فراموش نکنیم.
اسماعیل کوثری، نماینده مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره مصادیق خصومت دشمنان در سالهای گذشته در جمهوری اسلامی ایران گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی استکبار جهانی چشم دیدن حکومت و نظام دینی ما را نداشته است البته با وجود اینکه هنوز ما نتوانستهایم گامهای بلندی در جهت پیاده کردن ارزشهای الهی و اسلامی در جامعه داشته باشیم اما تا همین حد نیز آنان قدرت پذیرش این مسئله را ندارند که میتوان به عنوان نمونه به توطئههای آنان در جهت ترور شخصیتها، کودتاها، جنگ، تحریم و فتنه 88 اشاره کرد.
وی در ادامه افزود: ریشه خصومتهای دشمنان ما حتی در زمانی که سفارت آمریکا در ایران باز بود باعث خط دادن آنان به عوامل داخلی می شد و یا در زمان فتنه 88 که انگلیسیها در فتنه دست داشتند همچنین فعال کردن منافقین که باعث شهادت حدودا 16 الی 17 هزار تن از جوانان ما شد را میتوان جستوجو کرد.
کوثری با بیان اینکه سخنان رهبری درباره خصومت دشمنان مبنی بر تذکر به ما بوده است تا فراموش نکنیم خاطر نشان کرد: از دیگر خصومتهای دشمنان ما انفجار هفتم تیر و نخست وزیری بوده که اینها نشان از دشمنی سرسختانه دشمنان با ما دارد و این گونه نیست که آنان خصومت را نسبت به ما کنار گذاشته باشند.
این نماینده مجلس با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه از اظهار علاقمندی دشمنان برای ارتباط با ایران ذوق زده نشوید در ادامه ابراز داشت: اگر تعدادی از نمایندگان آمریکا تمایل دارند با ایران مذاکره کنند و یا اینکه جک استراو گفته میخواهد به ایران بیاید نباید خوشحال شد زیرا سابقه این فرد معلوم است و در جلسهای که در سال 82 در ایران گذاشتهاند به گونهای سخن گفت که تعلیق را برای کشور خود برگ برنده محسوب کرد و یا اینکه آمریکاییها بیان کردند از حمله به عراق نتیجهای را که در مورد ایران میخواستیم گرفتیم.
کوثری درباره رویکرد دولت آینده در سیاست خارجی گفت: سیاست کلان ما مشخص است و ماهیچ مشکلی در این جهت نداریم؛ غرب نباید احساس نکند پیروز تمام دنیا است و اگر بخواهند با این تفکر با ما صحبتی داشته باشند از نظر ما پذیرفتنی نیست و شعاری را که براساس اندیشه «حکمت، عزت، مصلحت» باشد را سیاستمداران ایرانی باید مدنظر قرار دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.