به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار هادیانفر در تشریح وضعیت ساماندهی سایتهای همسریابی در کشور با اشاره به جلسات متعدد پلیس فتا با مسئولان وزارت ورزش و جوانان، گفت: باید ضرورت وجود این سایتها در کشور از سوی نهادهای فرهنگی بررسی شود، چرا که پلیس مرجع تصمیمگیری نیست و باید مسئولان پاسخی مناسب در مورد چرایی فعالیت این سایتها ارائه دهند.
وی با بیان اینکه برخی افراد براساس احساس نیازشان این سایتها را ایجاد میکنند، گفت: نوعا این سایتها مجرمانه است و افرادی که اقدام به ایجاد این سایتها میکنند، اطلاعات زنان و مردان را اخذ و به نوعی از این فضا سوءاستفاده میکنند.
رییس پلیس فتای ناجا با بیان اینکه پلیس با افراد سودجو در زمینه سایتهای همسریابی نظارت میکند، گفت: در برخی مواقع گردانندگان سایتها پس از اخذ اطلاعات زنان و مردان، از آنها به بهانههای مختلف اخاذی میکنند.
هادیانفر با اشاره به جلسات متعدد این پلیس با وزارت ورزش و جوانان در مورد فعالیت سایتهای همسریابی، گفت: ما از وزارت ورزش درخواست کردهایم که سازمان متولی در این زمینه را مشخص کند.
وی با اشاره به پیشنهاد پلیس در مورد فعالیت سایتهای همسریابی به وزارت ورزش و جوانان، گفت: پلیس پیشنهاد کرده که در صورت ضرورت، یک سایت مرجعی راهاندازی شود که جوانان و مردم علاقهمند که مایل به انتخاب فرد مورد نظرشان در این سایتها هستند، بتوانند ثبتنام کنند و سایت رسمی با تمامی موضوعات و حواشی آن پشتیبانی شده و راهاندازی شود، در غیر این صورت پلیس آمادگی کامل دارد تا با این سایتها که «هاستشان» داخل و خارج از کشور است، برخورد کند.
رییس پلیس فتای ناجا با بیان اینکه پلیس تاکنون برخوردهای مناسبی با گردانندگان اینگونه سایتهای غیرمجاز داشته است، گفت: گرداننده سایت به صورت قانونی اقدام به ثبت این سایت کرده و تخلفی نیز صورت نگرفته است که در این مورد باید سازمان شاکی وجود داشته باشد و لازم است که وزارت ورزش و جوانان به پلیس اعلام کند که از سایت مشخصی شاکی است تا پلیس نیز نسبت به برخورد و مسدودکردن سایت اقدام کند.
هادیانفر با بیان اینکه تاکنون پلیس با سایتهایی دارای شاکی خصوصی برخورد کرده است، گفت: سازمان متولی، در این زمینه وزارت جوانان است و باید متولی دقیق آن مشخص شود.
رییس پلیس فتای ناجا با اشاره به اینکه پلیس برابر وظایف ذاتی خود با جرم مشهود برخورد میکند، گفت: در این گونه سایتها در ساختار کلی که نگاه میشود، جرمی مشاهده نمیشود و اساسا اگر قرار باشد عمل مجرمانهای انجام بدهند، سعی میکنند که ظاهر سایت متناسب باشد.
وی با بیان اینکه برخی به طمع پول و مسائل اخلاقی و رفتاری، این سایتها را ایجاد میکنند، گفت: زمانی که دستگاههای حاکمیتی عقبنشینی میکنند و وظایف خود را به درستی انجام نمیدهند، طبیعی است که عدهای سودجو از این فضا استفاده کرده و از افرادی که مایل به استفاده از این فضا هستند، اخاذی کنند.
هادیانفر به وزارت ورزش و جوانان بار دیگر توصیه کرد که متولی این سایتها را مشخص کرده و سایتی مرجع با نماد اعتمادی مشخص کنند، چرا که اگر مردم بدانند یک سایت وابسته به دولت وجود دارد که حافظ اسرار محرمانه آنها است، میتوانند به آن اطمینان کنند.