کد خبر:۲۵۹۲۹۴

بایدن زمینه برای جنگ سوریه را فراهم می‌سازد

معاون رئیس جمهوری امریکا در تلاش برای مقدمه سازی حمله نظامی این کشور به سوریه، ادعا کرده است تردیدی نیست که دولت سوریه در زمینه استفاده از تسلیحات شیمیایی در نزدیکی دمشق مسئول است.
بایدن زمینه برای جنگ سوریه را فراهم می‌سازد

بایدن روز سه شنبه (5 شهریور) در سخنانی در شهر هوستون گفت:« درباره اینکه چه کسی در این جنایت هولناک از این تسلیحات شیمیایی استفاده کرده است شکی نیست: رژیم سوریه.»

مقام‌های رسمی امریکا در روزهای اخیر به هنگام بحث درباره گزینه‌های نظامی امریکا علیه سوریه، بارها از « حملات موضعی» علیه تاسیسات نظامی این کشور عربی سخن گفته‌اند.

درخواست برای حمله نظامی علیه سوریه پس از آن تشدید شد که نیروهای مخالف مورد حمایت خارجیان دولت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه را به حمله شیمیایی علیه مخفیگاه‌های شورشیان در حومه دمشق در هفته گذشته متهم کردند.

مخالفان دولت سوریه در 21 آگوست ادعا کردند، 1300 نفر در حمله شیمیایی دولت دمشق علیه مخفیگاه‌های شبه نظامیان در «عین ترما» ،« زملکا» و « جوبر» کشته شدند.

ارتش سوریه قویا هرگونه دخالت در این حمله شیمیایی ادعایی را رد کرده و می گوید، اتهام‌های جدید با هدف ایجاد اختلال در کار هیات کارشناسان سازمان ملل و پنهان کردن ناکامی‌های شبه‌نظامیان مطرح شده است.

وزیر خارجه سوریه روز سه شنبه (5 شهریور) در کنفرانسی مطبوعاتی در دمشق امریکا و متحدانش را به چالش طلبید و از آنها خواست تا درباره ادعاهای خود مبنی بر دخالت دولت دمشق در استفاده از تسلیحات شیمیایی شواهد ارائه دهند.

ولید معلم افزود: « صدای طبل جنگ را در اطراف خود می‌شنویم. آگر آنها قصد حمله به سوریه را دارند، فکر می‌کنم استفاده از دستاویز سلاح‌های شیمیایی ابدا درست نباشد. من از آنها می‌خواهم مدارکی را در دفاع از ادعای خود ارائه دهند.»

معلم خاطر نشان کرد که هر نوع اقدام نظامی علیه سوریه در خدمت منافع رژیم اسرائیل و شورشیان وابسته به القاعده که با دولت سوریه می جنگند، خواهد بود.

وزیر خارجه سوریه تصریح کرد: « «تلاش‌های جنگ‌طلبانه تحت رهبری امریکا و هم‌پیمانانش ابتدا در خدمت منافع اسرائیل و سپس جبهه النصره (یکی از گروه‌های مرتبط با القاعده) خواهد بود.»

این درحالی است که جی کارنی سخنگوی کاخ سفید گفت که باراک اوباما رئیس جمهور امریکا هنوز درباره شروع حمله نظامی تصمیم نگرفته است.

وی افزود، واشنگتن قصد ندارد به سوریه نیرو اعزام کند.

با این حال فرانسه و اسرائیل و دیگر مخالفان دولت سوریه برای پیشبرد تهاجم نظامی امریکا علیه سوریه در تلاشند.

روسیه از امریکا و متحدان غربی‌اش خواست تا درباره حمله شیمیایی ادعایی اخیر در نزدیکی دمشق شتابزده عمل نکنند و منتظر نتایج تحقیق تیم بازرسان سازمان ملل بمانند. تیم بازرسان سازم ملل روز دوشنبه از این منطقه در حومه دمشق بازدید کرد.

الکساندر لوکاشوویچ، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز یکشنبه گفت : « تمامی کشورها باید منتظر نتایج تحقیقات بمانند و محتاطانه عمل کنند و از اشتباهات تراژیکی که حاصل تصمیم گیری‌های شتابزده است، خودداری کنند.»


لوکاشوویچ افزود: « شرکای امریکایی و اروپایی‌مان باید پیامدهای فاجعه آمیزی را که این نوع سیاست می‌تواند بر منطقه، جهان عرب و دنیای اسلام داشته باشد، درک کنند.»

سخنگوی وزارت‌خارجه روسیه همچنین به غرب توصیه کرد تا از هرگونه اقدام نظامی علیه سوریه برحذر باشد.

برچسب ها:
سوریه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نيما
-
۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
اگر اينطور باشه آمريکا و خيلي از کشورهاي اروپايي هم مسئول استفاده از سلاح هاي شيميايي در جنگ ايران و عراق بودن. آمريکا مسئول استفاده از سلاح اتمي عليه ژاپن بود، آمريکا مسئول استفاده از سلاح شيميايي عليه مردم ويتنام بود. اين شيطانها تا کي قراره افکار عمومي دنيا رو فريب بدن و به اهدافشون برسند؟! مسلمان ها رو به جان هم انداختن تا ضعيف بشن و بتونن سياست تفرقه بيانداز و حکومت کن رو اجرا کنن خودشون هم مي دونن با اين حمله چه آتيشي به منطقه مي افته هدفشون مسلمان کشي هست که بهش مي رسن. اين اعراب وهابي منطقه کي مي خوان بفهمن آمريکا داره چي به سر اسلام و مسلمان ها در مياره؟!!!
"مکرو و مکر الله و الله خير الماکرين"
انشاء الله خدا مکرشون رو به خودشون بر مي گردونه
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار