به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام محمدیان در چهارمین نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور واقع در حسینیه جماران با تسلیت به مناسبت فوت رئیسی یکی از اعضای این اتحادیه اظهار داشت: در آستانه شهادت امام صادق(ع) هستیم؛ ایشان امامی بودند که حدود 4000 شاگرد برای مذهب تشیع تربیت کردند و با وجود این شاگردان مکرراً از ایشان سوال می شد که چرا قیام نمی کنید و ایشان پاسخ می دادند که ما یاوری برای قیام نداریم.
وی با بیان اینکه بین علاقه مندی به امامان و خط پذیری و گذشت و ایثار تفاوت وجود دارد، ادامه داد: در زندگی و جامعه گاهی شرایطی پیش می آید که نیاز به حضور انسان در میدان های مبارزاتی و نیز ازخودگذشتگی است که منظور امام صادق(ع) از نداشتن یاور، نبود چنین انسان هایی در زمان خود بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به دوران هشت ساله دفاع مقدس و وجود باوفاترین افراد در جبهه های جنگ گفت: با وجود چنین افرادی در کشور بود که مذهب تشیع در ایران و جهان رشد کرد.
محمدیان سه ویژگی را برای تشکل های سیاسی در کشور برشمرد و گفت: اولین ویژگی برای داشتن یک تشکل سیاسی، ترک حسد در بین اعضای آن تشکل است؛ زیرا حسد مانع رشد آن تشکل می شود.
وی شرط دوم را داشتن ارتباط و وجود قلب های با محبت دانست و اظهار داشت: الفت و انس در میان اعضای تشکل بسیار اهمیت دارد؛ زیرا باعث به وجود آمدن شرط سوم یعنی ایجاد عزت و همکاری در بین اعضای آن تشکیلات می شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به نقش اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در انتخابات 92 اشاره کرد و گفت: این مجموعه نقش بسیار مؤثری در انتخابات ایفا کرد و امیدواریم فعالانه تر در عرصه سیاسی-اعتقادی کشور حضور داشته باشد.
محمدیان یکی از مهمترین موضوعات کشور را در شرایط کنونی ارتباط با آمریکا دانست و گفت: از مهمترین موارد مرتبط با این مسئله بحث تحریم هاست که از سال گذشته این موضوع، با اعمال تحریم های شدید، قوی تر مطرح می شود.
وی حوادث منطقه ای را در ارتباط با مذاکره با آمریکا بی تأثیر ندانست و گفت: ایجاد خط مقاومت بعد از انقلاب اسلامی در منطقه، معادلات آمریکا را برهم زده و ماهیت اسرائیل را به خطر انداخته است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها علاقه مندی برخی ها در کشور در رابطه با ایجاد روابط با آمریکا را مشکل همیشگی نظام دانست و گفت: این افراد دو دسته هستند؛ گروه اول آمریکا را ارباب علمی و ابرقدرت جهان می دانند و علاقه مند به ایجاد ارتباط با آمریکا هستند، اما گروه دوم کسانی هستند که از نظر فرهنگی- اقتصادی آمریکا را قبول نداشته و ظلم های سیاسی آنها را در سطح جهان می بینند، اما بنا بر مصلحت خواستار رابطه با آمریکا می باشند؛ زیرا فکر می کنند این گونه ایمن ترند.
محمدیان محصول هر دو نگاه را ایجاد ارتباط با آمریکا دانست و ادامه داد: این افراد می گفتند که برای نظام راهی جز ارتباط با آمریکا وجود ندارد، الا اینکه ایران مجبور به نوشیدن جام زهر باشد.
وی به وجود جریان دیگر و مخالف این گروه در کشور اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری و حضرت امام(ره) از سردمداران این تفکر بوده و هستند که معتقدند قبل از ایمان به خدا، باید کفر به طاغوت را مدنظر داشت که این مصداق همان آیه شریفه قرآن در سوره بقره و در آیات شریفه آیت الکرسی است که همان منطق توحیدی نظام ما می باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ریشه اصلی مشکلات کشور را در قبل و بعد از انقلاب، آمریکا دانست و گفت: از جهت تاریخی بعد از حضور روس ها و انگلیس ها در ایران، صحنه به نفع آمریکا عوض شد و سالیان سال مدیریت کشور در دست آنان بود؛ بسیاری از عقب ماندگی های کشور ما به دوره مدیریت آنان در ایران بر می گردد؛ چرا که آنها با تاراج سرمایه ملی ما، دوران طلایی کشور را به دوران عقب ماندگی ایران تبدیل کردند.
محمدیان مشکل ایران و آمریکا را از جنس مشکلات سایر کشورها با آمریکا ندانست و یادآور شد: مشکل اصلی ما با آمریکا بر سر هویت و ماهیت انقلاب اسلامی است که در آن مبارزه با طاغوتیان و ستمکاران از ارزش های کلیدی است و آرمان بلند ما مبارزه با این افراد و برچیده شدن دست آنان از گرده انقلاب اسلامی است.
وی به تعریف ارتباط و دیپلماسی در عرف بین الملل اشاره کرد و گفت: در عرف دیپلماسی ارتباط به معنای معامله است و آن چه که ما در این معامله و داد و ستد می توانیم به آمریکا پیشکش کنیم دست برداشتن از آرمان فلسطین است؛ پیشکش دیگر کشور ما، دوری از احکام اسلامی است که هرگز این گونه نخواهد شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به پیشکش های ارائه شده از سوی آمریکا در این معامله پرداخت و گفت: آمریکایی ها جز یک لبخند ساده چیز دیگری به ما نمی دهند؛ آنها خود را در طول سالیان حمایت از رژیم پهلوی نشان داده اند.
محمدیان حضور خاتمی در صحنه سیاسی کشور و نظریه «گفت و گوی تمدن ها» را در راستای اهداف آمریکا دانست و گفت: همان موقع بوش پدر، ایران را محور شرارت دانست و این موارد هم دردی از کشور ما دوا نکرد.
وی اصرار آمریکایی ها برای مذاکره با ایران را یک تاکتیک سیاسی دانست و گفت: آمریکایی ها با ایجاد مذاکره می خواهند قدرت خود را بر جهان را اثبات کنند و این مفهوم را در دنیا جا بیندازند که هیچ کشوری توان مقابله و مخالفت با آنها را ندارد و ایران که سردمدار مخالفت در جهان است، نهایتاً مجبور به مذاکره با آنان شده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها دلیل اصلی محبوبیت و نفوذ انقلاب اسلامی در جهان را ایستادگی در مقابل شیطان بزرگ، آمریکا دانست و گفت: اقتدار اصلی نظام جمهوری اسلامی در سطح بین الملل به دلیل نفوذ انقلاب اسلامی در قلب آنان و شیفتگی قلبی آزادگان جهان درباره انقلاب ایران است.
محمدیان نگرانی آمریکا از دستیابی ایران به سلاح هسته ای را کاملاً بیهوده دانست و گفت: این نگرانی ها برای کشاندن ایران به پای میز مذاکره است؛ مردم بدانند که اگر پایه های اقتدار نظام ایران در این مذاکره بلرزد، امتیازات این مذاکره همانند آبنباتی است که در برابر پیشرفت های علمی و نظامی کشور به ایران داده می شود.
وی به قطع رابطه از سوی آمریکایی ها در مسئله ایران اشاره کرد و گفت: ما به آمریکایی ها اعتماد نداریم؛ چرا که آنها جز درخواست مذاکره هیچ قدم دیگری برای ایجاد رابطه بهتر با ایران بر نمی دارند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه امروزه اکثریت نیروهای انقلابی پشت سر رهبری و نظام ایستاده اند، گفت: اگر چه امروزه کسانی می گویند که در زمان امام (ره) با نوشتن نامه ای دست نویس از ایشان خواستند تا در زمان حیات خود بحث رابطه با آمریکا را مشخص کند، اما امام(ره) این کار را نکرد و با بیان جملاتی همچون «هدف عظیم انقلاب اسلامی ایران، ایجاد حکومت جهانی- اسلامی است»، «ما می گوییم تا شرک و کفر هست مبارزه هم هست و تا زمانی هم که مبارزه است، ما هم هستیم»، «ما تصمیم داریم پرچم لا اله الاالله را بر قلل رفیع کرامت نشانده و انقلاب ما محدود به ایران نیست» و «نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام، پرچمداری حضرت حجت (عج الله) می باشد» پاسخ کوبنده ای به آنان دادند.
محمدیان به بیان خاطره ای از امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: امام(ره) زمانی در همین حسینیه جمله معروف خود را که همان «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» را در دیدار با نانوایان سراسر کشور گفتند، در همان زمان یکی از مشاورین کارتر این جمله را در آمریکا و در منزل یکی از اقوام خود از تلویزیون می شنود و همان لحظه از کاخ سفید، با تلفن برای برگزاری جلسه مشاورین کارتر در این خصوص، دعوت می شود؛ وی با حضور در این جلسه طولانی نهایتاً اعلام می کند که جمع بندی کارتر و مشاورانش در آن جلسه این بود که فعلاً نباید در قبال این حرف امام موضع گیری خاصی شود و همان جا بود که همکار وی که کنار او نشسته بود با یک تلنگر کوچک آرام در گوش او نجوا می کند که آیت الله راست می گفت که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
.