به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، وقتی که هنوز ساعاتی از مراسم تحلیف اعضای شورای چهارم شهر یاسوج نگذشته بود، دامنه اختلافات در این شورا شروع شده است تا جوان ترین شورای شهر یاسوج را از اغاز کار به حاشیه ببرند.
شورای شهر از ابتدای راه به دو دسته 5 نفره و 6 نفره تقسیم شد.
گروه 5 نفره در اولین و دومین جلسه شورای شهر که به منظور هماهنگی بیشتر و تعیین شهردار یاسوج برگزار شد، شرکت نکردند تا جلسه از رسمیت بیفتد و کار انتخاب شهردار صورت نگیرد.
حال به هر دلیلی که این گروه در آغاز راه دامنه اختلافات را گسترش داده و بر سر جزئی ترین مسئله از حربه عدم شرکت در جلسات شورا استفاده می کنند، باید فاتحه ای بر 4 سال آینده شورای این شهر و مدیریت شهری یاسوج خواند.
و سوالی که ذهن مردم شهر را به خود مشغول می کند که آیا منتخبین انها تا این اندازه در حاشیه به سر می برند که توان ایجاد تعامل با همدیگر در حل مشکلات شهری را ندارند و تا چه اندازه دامنه اختلافات در طول 4 سال آینده گسترش پیدا می کند وقتی که در نخستین روز کاری آنها ساز جدایی و اختلاف کوک کرده اند.
مهم ترین دلیلی که 5 نفر اقلیت برای عدم حضور خود در جلسات ذکر کرده اند، نگرانی از انتخاب شهردار توسط گروه 6 نفره است که چون اکثریت آرا را در دست دارند، تصمیم نهایی را انها خواهند گرفت!
علی علی پور، یکی از اعضای گروه 5 نفره در گفتگو با رسانه های استانی به این موضوع پرداخت و گفت: تلاش ما بر این بود که یک تیم جوان درکنار چندین عضو با تجربه در شورا بتواند بهترین نتیجه را رقم زند نه اینکه عده ای به صرف اینکه در اکثریت هستند بروند و در خفا و بدون مشورت با سایر اعضای شورا، فردی را برای شهرداری انتخاب کنند.
وی افزود: شهردار باید پشتوانه آرا داشته و از حمایت حداکثری اعضا برخوردار باشد تابتواند بر مشکلات فائق آید.
اما باید به این عضو شورای شهر یاسوج یادآور شد که آیا تنها راه حل و فصل این قضیه شرکت نکردن در جلسات شورای شهر می باشد و یا بحث و گفتگو تعامل؟
و باید پرسید که اگر در ماه ها و سال های بعد و در برخورد با مشکلات متعدد شهر، هر گروهی که منافعش در خطر باشد باید با شرکت نکردن در جلسات شوراها، این جلسات را از رسمیت انداخت؟
و سوال دیگری که ذهن مردم را درگیر خواهد کرد این است که وقتی منتخبین آنها نتوانند بر سر مسایل شهری با هم به تفاهم و توافق برسند، چگونه انتظار پیشرفت شهر در عرصه های مختلف را داشته باشند.
شیران وظیفه شناس، رئیس شورای شهر و از گروه 6 نفره نیز در این خصوص با رسانه های محلی گفتگویی داشته است.
وی بیان داشت: ما اعضای شورای شهر هیچ مطلبی را با رضای خداوند و مطالبات و مشکلات مردم عوض نخواهیم کرد و در راستای آنچه در قانون برای ما مشخص شده حرکت می کنیم و هیچ چیزی را با مطالبات بحق مردم عوض نخواهیم کرد.
وظیفه شناس افزود: ما در چارچوب قانون حرکت خواهیم کرد و از قانون فراتر نخواهیم رفت و قانون گریزی نیز نخواهیم کرد.
زهرا زمانی به عنوان تنها بانوی عضو شورای شهر نیز که از غایبین دو جلسه نخست شورا بود، از ناگفته های جلسات شورا و انتخاب شهردار خبرداد و گفت: به زودی رسانه ها را در جریان ریز مسایل قرار خواهم داد.
علی اکبری تبار از اعضای حاضر در هر دو جلسه شورا نیز به حاشیه سازی های اخیر اشاره کرد و گفت: اصلی ترین کار شورا حفظ آراء مردم و رسیدگی به مشکلات آنان است و اعضای شورا باید با درنظر گرفتن حقوق و خواسته مردم از این این گونه مسائل سیاسی که چهره شورا را خدشه دار می کند دوری جویند و نباید با این گونه افکار سیاسی باعث تفرقه و دو دستگی بین اعضای شورای شهر یاسوج شد.
علی علی پور نبود شاخص برای تعیین شهردار را یکی از مشکلات شورا دانست و گفت: بارهابه اعضای شورا گفتم که اولویتها و شاخصهایی برای شهردار آینده شهر تعریف کنیم و هر کس که واجد این شاخصهاست بیاید و با حضور همه اعضا مصاحبه دهد اما متاسفانه چنین اتفاقی تاکنون نیفتاده است.
امیدواریم که در جلسه سوم اعضای شورای شهر یاسوج که 18 شهریور ماه سال جاری برگزار می شود، اعضای غایب نیز به تحصن خود پایان داده و با بحث و گفت و گو به دنبال ارائه راه حلی برای اختلاف پیش آمده باشند و از روز های نخست شورای شهر را به مسایل حاشیه ای نکشند و باب ترک جلسات به منظور رسمیت نیافتن را در عرصه مدیریتی استان باز نکنند.