آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۱۴۷۳

تعویق رأی‌گیری سنای آمریکا درباره حمله به سوریه

مجلس سنای آمریکا رأی‌گیری جهت حمله به سوریه را به تعویق انداخت.
تعویق رأی‌گیری سنای آمریکا درباره حمله به سوریه

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا رأی گیری جهت حمله به سوریه را به تعویق انداخت.

 

در همین راستا، هری رید، رئیس اکثریت مجلس ضمن تایید این خبر گفت: رأی گیری در این باره تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

 

این در حالی است که رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه تلویزیونی خود با شبکه «سی. ان. ان» ضمن تاکید بر عدم اطمینان از کسب حمایت نمایندگان مجلس سنا در حمله به سوریه گفته بود: طرح روسیه مبنی بر نظارت بین المللی بر زرادخانه های شیمیایی دمشق می تواند مانع حمله به سوریه شود.

 

اوباما در خصوص پیشنهادهای دولت روسیه درباره دخالت نکردن نظامی در سوریه و راهکارهای جایگزین گفت: پیشنهادهای روسیه بالقوه مثبت است و ما این پیشنهاد را جدی می گیریم.

 

از سوی دیگر ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه ضمن حمایت از ابتکار عمل روسیه در این باره گفت: ما از پیشنهاد روسیه جهت تحت نظارت بودن سلاح های شیمیایی در سوریه استقبال می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار