به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، رئیس جمهور روسیه عنوان کرد: استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه از سوی شورشیان و با هدف تحریک آمریکا به حمله صورت گرفته است.
ولادیمیر پوتین در مقاله ای که در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شد عنوان کرد: این شورشیان سوریه هستند که با هدف تحریک آمریکا به دخالت نظامی در این کشور به استفاده از سلاح شیمیایی اقدام کرده اند و نه نظام بشار اسد.
پوتین در ادامه ضمن اشاره به پیشنهاد روسیه به آمریکا جهت تحت نظارت قرار دادن سلاح های شیمیایی در دمشق گفت: پس از تاخیر دستور حمله به از سوی آمریکا و ابتکار عمل روسیه دیگر اعمال زور و حمله به سوریه و یا تصمیم شورای امنیت درباره سوریه به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی تاکید کرد: حمله به سوریه باعث ایجاد موج جدیدی از تروریسم و ناکام گذاشتن تلاش های بین المللی جهت حل پرونده هسته ای ایران، ادامه اختلاف اسرائیلی -فلسطینی، ناامنی در خاورمیانه و شمال آفریقا خواهد شد.
پوتین در ادامه از ایالت متحده آمریکا خواست تا فرصت تمایل سوریه به تحت نظارت قرار دادن سلاح های شیمیایی بر اساس پیشنهاد روسیه، را غنیمت بشمارد.