کد خبر:۲۶۱۹۱۱

انتقاد دبیر علمی همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی از عدم رعایت مالکیت معنوی در این همایش

دبیر علمی همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات این همایش را مسئله اصالت مقاله‌‌‌ها دانست و به عدم رعایت مالکیت معنوی در این همایش و مقالات ارسالی انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جواهری صبح امروز در اختتامیه همایش علمی- پژوهشی «اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» در دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه بررسی اصالت مقاله‌ها وقت بسیاری را از ما گرفت، بیان داشت: ضرورت دارد که فکری برای مالکیت معنوی در فضای علمی شود، عدم رعایت مالکیت معنوی مسئله‌ای است، که همه همایش‌ها را رنج می‌دهد و مشکلی فراگیر است که باید اقدامی جدی در مقابل آن صورت گیرد.


وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص نتایج داوری مقالات همایش افزود: مقالاتی که نسبت به سال گذشته به این همایش رسیده است، بیشتر شده؛ اما در داوری مقالات بالای 80 و همچنین مقالات بالای 70 امتیاز نداشتیم؛ بنابراین رتبه اول و دوم در این همایش نداریم و تنها به 12 مقاله به عنوان رتبه سوم جایزه داده می‌شود.


دبیر علمی همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی در خصوص پراکندگی مقالات ارسالی به همایش در سراسر کشور تصریح کرد: خراسان رضوی 155 مقاله، تهران 61 مقاله، اصفهان 54 و مازندران 39 مقاله به این همایش ارسال کرده‌اند.


جواهری برگزاری این همایش را در مسیر تحقق شعار حماسه سیاسی و اقتصادی دانست و تأکید کرد: نتایج  این همایش می‌تواند در برنامه ریزی‌های دولتمردان مورد استفاده قرار گیرد.


وی با اشاره به عنوان فرهنگ رضوی در این همایش گفت: تنها 12 مقاله از سوی طلاب دریافت کرده‌ایم و این مقدار بسیار کم است، در حالی که این همایش با تکیه بر سیره ائمه به خصوص امام رضا (ع) بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار