وزیر نیرو گفت: حل نهایی این موضوع نیازمند زمان و همکاری مردم استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان است و امیدواریم با یک عزم ملی مشکل خشک شدن دریاچه ارومیه حل شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، ظهر امروز درجلسه کارگروه نجات دریاچه ارومیه که با حضور وزیر نیرو، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در محل سالن آمفی تئاتر شماره یک استانداری آذربایجان غربی برگزار شد چیت چیان هدف از تشکیل این کارگروه را آشنایی با نظرات و راهکارهای مدیران وکارشناسان استانی برای نجات این دریاچه و بازدید نزدیک اعضای این کارگروه از دریاچه ارومیه برای اتخاذ تصمیمات جدی و مهم در راستای برون رفت از این بحران عنوان کرد.
وزیر نیرو افزود: تمام گزارشات و راهبردهای 24 گانه ستاد قبل مورد بررسی و تایید قرار گرفت اما نباید به این نتایج اکتفا کرد و نیازی هم نیست در خصوص راهبردهایی که قبلا تصمیم گیری شده دوباره بحث شود.
چیت چیان کاهش بارش ها در این استان، برداشت بی رویه از آب های زیر زمینی و کاهش آبهای سطحی که به این دریاچه جریان دارد را از مهمترین عوامل خشک شدن دریاچه ارومیه عنوان کرد.
وی تشکیل کمیته تخصصی متشکل از نمایندگان اعضای کارگروه نجات دریاچه ارومیه، اعلام فراخوان به دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی، سازمان های مردم نهاد و فعالان محیط زیست برای ارائه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص حل این بحران و راه اندازی سایت نجات دریاچه ارومیه را از جمله اقدامات دولت یازدهم برای احیای دوباره این دریاچه عنوان کرد.
چیت چیان تصریح کرد: هفته اول مهرماه جاری همایشی با حضور متخصصین و اندیشمندان در این راستا برگزار خواهد شد تا در یک محیط علمی و تخصصی برای رفع این بحران تصمیم گیری شود.
وزیر نیرو با بیان اینکه دولت عزم خود را جزم کرده تا روند خشک شدن دریاچه ارومیه را پایان دهد افزود: حل نهایی این موضوع نیازمند زمان و همکاری مردم استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان است و امیدواریم با یک عزم ملی مشکل خشک شدن دریاچه ارومیه حل شود.