کد خبر:۲۶۳۲۳۹
وزیردفاع آمریکا:
ناوگان جنگی آمریکا در دریای مدیترانه باقی میماند
چاک هیگل، وزیردفاع آمریکا، گفت با وجود روند دیپلماتیک برای حل بحران سوریه، تجهیزات نظامی ما در دریای مدیترانه باقی می ماند.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد تجهیزات نظامی و ناوگان های خود را در خاورمیانه نگه می دارد.
به گزارش فرانس پرس، چاک هیگل، وزیر دفاع امریکا، گفت با توجه به احتمال شکست تلاش های دیپلماتیک درخصوص حل بحران سوریه، ناوگان های جنگی آمریکا که در منطقه مستقر شده اند،به حضور خود ادامه می دهند.
وی تاکید کرد اگرچه تهدید آمریکا به استفاده از گزینه نظامی تبدیل به روند دیپلماتیک شده، اما گزینه نظامی همچنان مطرح است.
در حالی که هم اکنون چهار فروند ناوشکن مجهز به موشک های توماهوک آمرکا در دریای مدیترانه مستقر هستند، هیگل تصریح کرد که برنامه حضور این ناوشکن ها در آبهای مدیترانه تغییر نمی کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.