فراشی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: طرح های پیشگیری اجتماع محور با هدف تبیین خطرات و آسیبهای اعتیاد به مواد مخدر در دانشگاه های علوم پزشکی، پیام نور و آزاد لرستان اجرا می شود.
وی افزود: آموزش مهارت های زندگی و تبیین اثرات انواع مخدر از جمله مباحثی است که با اجرای این طرح به دانشجویان آموزش داده می شود.
رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: اعتبار اجرای این طرح در قالب اعتبار فرهنگی پیشگیری به حساب دانشگاه ها واریز شده است.
فراشی با بیان اینکه این طرح نه تنها در سطح دانشگاه ها؛ بلکه در سطح خوابگاه های دانشجویی استان با حضور کارشناسان مجرب نیز اجرا خواهد شد، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر مواد مخدر صنعتی بیشترین تهدید را در سطح جامعه و به دنبال آن در سطح دانشگاه ها و مراکز علمی به دنبال داشته است؛ از این رو در راستای بیان اثرات مخرب این نوع مواد معرفی اثرات ریتالین و شیشه در اولویت اجرای این طرح قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال تحصیلی 91-92 آسیب های اعتیاد در سطح دانشگاه های استان کم بوده؛ اما در هر حال با حد مطلوب فاصله داریم.
رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با بیان اینکه مواد مخدر صنعتی با تبلیغات کاذب وارد مراکز علمی و دانشگاه ها می شوند، گفت: یکی از این تبلیغات این است که استفاده از این مواد می تواند توان فرد را برای درس خواندن در شب امتحان افزایش دهد؛ غافل از اینکه مصرف این مواد می تواند مغز را دچار آسیب کند به گونه ای که ممکن است هیچ وقت این آسیب بهبود نیابد.