آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۴۳۷۲
اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل:

به دنبال تغییر نظام در ایران نیستیم/ ایرانی‌ها حق دارند از انرژی صلح آمیز هسته‌ای برخوردار باشند

اوباما در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت که ما به حق مردم ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای احترام می گذاریم.
به دنبال تغییر نظام در ایران نیستیم/ ایرانی‌ها حق دارند از انرژی صلح آمیز هسته‌ای برخوردار باشند

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، سخنرانی اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل بر دو موضوع بحران سوریه و برنامه هسته ای ایران متمرکز بود.

 

به گزارش رویترز، اوباما امروز و در آغاز مجمع عمومی سازمان ملل در نطق خود با اشاره به اینکه جنگ های عراق و افغانستان پایان یافته است، گفت که آمریکا درباره جنگ نظر خود را تغییر داده است.

 

وی تاکید کرد اگرچه جهان اکنون با ثبات تر شده است، اما خطر همچنان باقی است. اوباما در ادامه با اشاره به اوضاع در سوریه دولت سوریه را متهم به انجام حملات شیمیایی 21 اوت در دمشق کرده و گفت که جامعه بین المللی باید درمورد منع سلاح های شیمیایی جدی باشد.

 

وی با اشاره به قربانیان سلاح های شیمیایی که پیش از این نیز صورت گرفته است، گفت که یهودیان در اتاق های گاز قتل عام شده و هزاران ایرانی نیز با این سلاح ها آلوده شدند.

 

اوباما با تاکید براینکه شواهد حاکی از دست داشتن دولت سوریه در حملات شیمیایی است، گفت که دولت سوریه با ارائه تعداد انبار های تسلیحات شیمیایی خود گام اول را برداشت اما شورای امنیت نیز باید قطعنامه قاطع و الزام آوری در این باره تصویب کند.

 

وی ضمن مخالفت با اقدام نظامی در سوریه گفت که به نظر نمی رسد اقدام نظامی بتواند ثبات در سوریه را ایجاد کند.

 

وی همچنین تصریح کرد که روسیه باید متوجه باشد که حمایت از بشار اسد به نتیجه عکس منتهی می شود.

 

وی در ادامه با اشاره به روابط ایالات متحده با ایران گفت که دو کشور از 1979 روابط شان قطع شده است که این امر ریشه های عمیقی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه رفع این بدگمانی ها به زمان طولانی نیاز دارد، گفت که اگر ما بتوانیم مناقشه هسته ای را با ایران رفع کنیم، این اقدام می تواند به گام های دیگر منتهی شود.

 

اوباما با اشاره به نامه نگاری خود با روحانی گفت که من در این نامه نوشتم که ما به دنبال رفع این مسئله از طریق صلح آمیز هستیم اما اجازه دستیابی به سلاح هسته ای را به ایران نمی دهیم.

 

وی تاکید کرد که آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست.

 

وی همچنین با بیان اینکه رهبر ایران علیه استفاده از بمب اتم فتوا داده است و رئیس جمهور ایران نیز گفته است که ایران به دنبال تولید بمب اتمی نیست، گفت که ما به حق مردم ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای احترام می گذاریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نيما
-
۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۰
احيانا نفرمودن که چه کسي سلاح هاي شيميايي رو در اختيار عراق قرار داد تا عليه مردم بي دفاع ايران ازش استفاده کنه؟!
جالبه اوباما فهميده اختلافات منجر به قطع رابطه ايران و آمريکا ريشه هاي عميقي داره ولي عده اي فکر مي کنن فقط با لبخند زدن ميشه اختلافات رو حل کرد.
قطعا بدشون نمياد نظام ايران عوض بشه ولي ميدونه ايراني ها زير بار حرف زور آمريکا نمي رن اون هم وقتي مستقيم مورد تحکم قرار بگيرن، براي همين مي گه دنبال تغيير نظام نيستن، اما اشاره نکرده از انقلاب مخملين در ايران شديدا استقبال مي کنه يکي در قالب همين نظام که سرسپرده اونها باشه! او نگفت و ما هم نفهميديم...
11
0
بدون نام
-
۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۰
به تو چه ربطي داره که ما مي توانيم انرژي هسته اي داشته باشيم يا نداشته باشيم
تو برو خود را باش!!!!
8
3
جواد
-
۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۰
پس ديگه چه مرگشه؟
13
0
بدون نام
-
۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳
يادمون نره اينا دروغگو هستن...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار