کد خبر:۲۶۴۵۸۳
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران:

اردوهای جهادی، عامل ترویج تفکر انقلاب اسلامی است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران گفت: اردوهای جهادی عامل ترویج تفکر انقلاب اسلامی در روستاها و مناطق محروم است.
اردوهای جهادی، عامل ترویج تفکر انقلاب اسلامی است
به گزار خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حمید لزگی عصر روز گذشته در جمع دانشجویان جهادگر بسیجی در ساری، ضمن تقدیر از عملکرد جهادگران در روستاهای محروم برای آبادانی گفت: عملکرد شما در این اردو‌ها نه تنها جهادی برای آباد کردن روستاهای محروم است؛ بلکه جهاد در راه فرهنگی، جهاد اجتماعی، جهاد اقتصادی و جهاد علمی است.
 
وی دانشجویان و جهادگران روستاهای محروم را سفیران انقلاب خواند و گفت: باقیات و صالحات کار شما همراه با توصیه مقام معظم رهبری که ایجاد امید و نشاط در جامعه است؛ همراه شده است.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران در ادامه اردوهای جهادی را عامل ترویج تفکر انقلاب اسلامی دانست و افزود: جوانان شرکت کننده در این اردوها تفکر انقلاب اسلامی را به روستاها و دیگر مناطق برده و در عمق بخشی به رابطه نظام با مردم نقش موثری ایفا می کنند.
 
لزگی افزود: جهادگری جوانان در عرصه های مختلف خدمت رسانی راهی برای عینیت بخشیدن به شعارهای اساسی نظام از جمله خدمت به مردم و برپایی عدالت اجتماعی است.
 
وی آثار مثبت معنوی روی مردم روستاها، تغییر فضای فرهنگی روستا و فراهم شدن زمینه برای رشد فرهنگی و فکری روستاییان را از جمله تاثیرات حضور جهادگران در روستاها دانست و افزود: از مهمترین تاثیرات حرکت های جهادی در روستاها ایجاد نشاط، امید و انگیزه در مردم برای حل مشکلات شان است.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران تاکید کرد: فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم باید به نحوی باشد که روحیه کار و تلاش را در اهالی روستاها ایجاد کند و به آنها امید برای ساختن آینده‌ای بهتر بدهد.
 
لزگی خاطرنشان کرد: صرف اینکه یک گروه جهادی در یک منطقه برخی از نیازهای مردم را برطرف کند، عمق حرکت جهادی را روشن نمی‌سازد؛ بلکه باید طوری رفتار کرد که به جای متوقع کردن افراد روستا از این گروه‌ها، فرهنگ کار و تلاش به مناطق محروم تزریق شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار