حسین عجم نوروزی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان در بیان فلسفهء ایجادی اردوهای جهادی گفت: سال های اول انقلاب اسلامی بود و حضرت امام قدس سره فرمان تشکیل جهاد سازندگی را صادر فرمودند. جنگ نیز شروع شده بود میدان نبرد و کارزار برای جهادگران، میدانی به گستردگی ایران بزرگ بود از خطوط مقدم جبهه های جنگ تا روستاهای دورافتاده مناطق کویری، از یک سوی حضور در میادین جنگ و از سویی حضور در روستاها و شهرها به منظور جبران عقب ماندگی مناطق محروم، همه این تلاش ها و جانبازی ها با روحیه جهادی و ایثارگری میسر بود.
مسیر جهاد برای جوانان ایرانی باز است
وی افزود: اکنون سال ها از آن روزها می گذرد تب جنگ و نبرد فرو نشسته است ولی هنوز حماسه خلق می شود هنوز مسیر جهاد در راه خدا برای جوانان این مرزو بوم بسته نشده است فرصت جهاد در راه خدا در جبهه های نبرد حق علیه باطل از دست رفته است و لی فرصت خدمت در مناطق محروم باقیست.
عجم نورزی در همین خصوص بیان داشت: جوانانی از نسل همان جوانان دوران جبهه و جنگ این سال ها در کسوت دانشجو با حضور در مناطق محروم ضمن حفظ روحیه جهادی و فرهنگ روزهای نبرد برعلیه ظلم و ستم سعی و تلاش خودر را در را ه خدمت به میهن عزیزمان ایران بکار گرفته و در هر نقطه ای که احساس نیاز می کنند حضور می یابند.
وی دستاورد برگزاری اردوهای جهادی دانشجویان گلستانی در تابستان 92 را مرور درس ایثار و محبت در مناطق محروم برای جوانان و همچنین همراهی مناطق محروم را با خدمات عمرانی، فرهنگی و... دانست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: فرهنگ جهاد و ایثار از سال های اول انقلاب و حتی پیش از انقلاب توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی نهادینه شده است و مردم کشور اسلامی با آموزه های این معلم و معمار کبیر با این فرهنگ آشنا می باشند.
عجم نوروزی در پایان تصریح کرد: شاید غفلت برخی از مسئولان و دست اندرکاران در این مسیر گاهی چنان می نمایاند که مردم از فرهنگ جهاد و سازندگی فاصله گرفته اند اما اگر برنامه ریزی در این راستا توسط مسئولین به درستی صورت بپذیرد به نظر می رسد با آموزه های انقلاب اسلامی و هدایت رهبر معظم انقلاب، مردم شریف ایران اسلامی از همه اقشار آمادگی حضور در برنامه های مختلف جهادی و سازندگی را دارند .