به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از همدان، حبیب الله موسوی بهار روز گذشته طی نشست خبری در مورد علت خودکشی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان و حواشی به وجود آمده در این دانشگاه مسائلی را مطرح کرد و گفت: هیچ کارگری در شب خودکشی دختر 19 ساله دانشجوی پرستاری این دانشگاه در خوابگاه حضور نداشت.
وی افزود: وجود امنیت دانشجویان دختر برای مجموعه دانشگاه، حراست و انتظامات بسیار مهم است، بنابراین مجموعه حراست و ناظمان کشیک در خوابگاه حضور دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به شایعات مبنی حضور کارگر مردی در شب حادثه در خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: در شبی که این دانشجو اقدام به خودکشی کرده هیچ کارگری در این خوابگاه رفت و آمد نداشته و شایعاتی مبنی بر حضور کارگران در این خوابگاه کذب است.
موسوی بهار گفت: این خوابگاه بیش از 300 نفر ظرفیت دارد که تکمیل شده و مدتی است در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در شب حادثه به علت اینکه آخر هفته بوده 100 نفر از دانشجویان این خوابگاه برای دیدار با خانواده های خود به منزلشان رفته بودند، بر این اساس، هم اتاقیهای این دانشجو نیز در آن شب حضور نداشتند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: سایر هم خوابگاهی این دانشجو در بازجوییهای انجام شده اعلام کردند که تا اواخر نیمه شب حادثه در کنار آنها حضور داشته است؛ اما سپس برای خواب به اتاق خود میرود.
موسوی بهار افزود: با بررسیها و پیگیریهای مجموعه نیروی انتظامی پیامکها و تماسهای این دانشجو پیگیری و مشخص شد آخرین پیامک تلفن همراهش در ساعت 1:5 نیمه شب بوده و بیش از 100 مورد هم تماس تلفنی توسط مخاطب داشته است.
وی گفت: هم اتاقیهای این دانشجو به علت اینکه با امور پزشکی در ارتباط هستند، اقدام به عملیات احیا کردند، اما در آن زمان هیچ کاری از دست آنها ساخته نبوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: بر اساس استانداردهای موجود قفل اتاقهای خوابگاه به گونهای طراحی شده که از داخل غیر فعال است؛ چرا که ممکن است گاهی حادثهای از جمله آتش سوزی اتفاق بیفتد؛ بنابراین باید شرایط دسترسی به داخل اتاق فراهم شود و این عمل مطابق با استانداردهاست.
موسوی بهار با بیان اینکه این دختر متوفی دانشجوی ترم دوم رشته پرستاری بود، تصریح کرد: خوابگاه در داخل محوطه دانشگاه مستقر است و در سال جاری دانشجویان در این خوابگاه نیز ساکن شدند.
وی افزود: تمامی تجهیزات و تزیینات این خوابگاه نصب شده و نیاز به حضور هیچ کارگری برای کار نبوده است، همچنین به علت اینکه این خوابگاه متعلق به دختران می باشد به سیستمهای امنیتی این خوابگاه توجه ویژه شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه اطلاع رسانی صحیح، سلامت و آرامش جامعه را تضمین و تامین میکند که باعث روشنگری مردم و اذهان عمومی میشود، تصریح کرد: بنابراین مطبوعات و رسانهها موظفند از شایعه افکنیها جلوگیری کنند.
موسوی بهار به انتشار خبر نادرست از ماجرای این حادثه توسط یکی از روزنامهها اشاره کرد و افزود: زمانی که این روزنامه به انتشار این خبر پرداخت هنوز پزشکی قانونی در مورد چگونگی مرگ اظهارنظری نکرده بود.
وی گفت: برای اینکه حق خانواده این مرحومه ضایع نشود شکایت از روزنامه مورد نظر پیگیری میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان در پایان خاطرنشان کرد: همچنین هیچ مورد تحصنی در دانشگاه علوم پزشکی وجود نداشته است.
موسوی بهار یادآور شد: مراسم یادبودی برای این دانشجوی متوفی با حضور مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در این دانشگاه برگزار شد.
گزارش پخش کنيد .اين دانشگاه نه استاد درس وحسابي دارد نه سلف نه کتابخانه وامکانت ديگر
حتي اينترنت وسايت دانشگاه غير فعال است ئبودجه 6ميلياردي دولت به دانشگاه توسط وزارت علوم غصب شده لطفا رسيدگي کنيد اين جا بچه ها دارن انتقالي مي گيرن.