آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۸۹۳۸

بازگشت زائران ربوده شده لبنانی به بیروت/ آزادی دو خلبان ترک

زائران لبنانی ربوده شده در سوریه سرانجام بعد از 534 روز اسارت با استقبال گسترده مردمی به بیروت بازگشتند.
بازگشت زائران ربوده شده لبنانی به بیروت/ آزادی دو خلبان ترک

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، زائران شیعه ربوده شده لبنانیکه 17 ماه پیش در حال بازگشت از زیارت حرم امام رضا علیه السلام به دست عناصر تروریست مخالف در سوریه ربوده شده بودند، بعد از 534 روز اسارت دیشب به خاک لبنان بازگشتند، این 9 لبنانی ربوده شده دیشب در فرودگاه بیروت فرود آمدند.

 

عباس ابراهیم، مدیر امنیت داخلی لبنان در رأس افرادی بود که از هواپیمای قطری خارج شد و بعد از وی نیز آزاده‌ها در فضایی احساسی و همراه با اشک و شادی با استقبال رسمی و گسترده مردمی از هواپیما بیرون آمدند.
 
تجمع پرشور مردمی از شش ساعت پیش در فرودگاه اوج گرفته بود و برخی مقامات لبنانی از جمله علی عمار به نمایندگی از سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله و غازی زعیتر به نمایندگی از نبیه بری، رئیس مجلس لبنان و هیئتی از فراکسیون المستقبل در مراسم استقبال از این زائران حاضر بودند.
 
ابراهیم در سخنانی در این مراسم آزادی این اسرا را پیروزی برای لبنان دانست و از تلاش های قطر، ترکیه و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه قدردانی کرد؛ وی با اشاره به باقی بودن دو روحانی مسیحی در بند اسارت تروریست‌های سوری تاکید کرد که هنوز کار زیادی باقی مانده است.
 
همزمان با پرواز هواپیمای حامل آزادگان لبنانی از فرودگاه صبیحه در ترکیه، هواپیمای لبنانی حامل خلبانان ترک نیز از منطقه بقاع به فرودگاه بیروت پرواز کرد تا این دو خلبان نیز به ترکیه بروند؛ همچنین 128زندانی سوری نیز از زندان های لبنان آزاد شدند.
برچسب ها:
بیروت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار