کد خبر:۲۷۴۹۹۰
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا:

وجود احتمالی یک عامل ژنتیکی از جمله عوامل شیوع بالای دیابت به شمار می‌رود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: افزایش شهرنشینی، بی‌تحرکی و ورزش نکردن، مصرف غذاهای پرچرب و پروتئین‌دار که به افزایش وزن منجر می‌شود و همچنین وجود احتمالی یک عامل ژنتیکی از جمله عوامل شیوع بالای دیابت است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بابک پزشکی امروز در مراسمی که به مناسبت روز جهانی دیابت در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد، بیان داشت: افزایش شهرنشینی، بی تحرکی و ورزش نکردن، مصرف غذاهای پرچرب و پروتئین دار که به افزایش وزن منجر می شود و همچنین وجود احتمالی یک عامل ژنتیکی از جمله عوامل شیوع بالای دیابت است.

 

وی با بیان اینکه اکنون بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت از بیماری خود  اطلاعی ندارند و لازم است در این زمینه آموزش های لازم به جامعه داده شود، افزود: با اجرای برنامه غربالگری افراد بالای 30 سال، افراد در معرض خطر و بیماران جدید شناسایی می شوند.

 

مسئول واحد مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز  اهداف روز جهانی دیابت و هفته ملی دیابت را تشریح و برضرورت آموزش و اطلاع رسانی وسیع در سطح جامعه تاکید کرد.

 

عبدالله رئیسی همچنین از برگزاری همایش دیگری در 27 آبان ماه ساعت 8 صبح در محل سالن اداره ارشاد شهرستان خبر داد و از گروه‌های مختلف جامعه بویژه بیماران و خانواده آنها، رابطین بهداشتی، کارمندان ادارات و سایر علاقه مندان دعوت کرد تا در این همایش شرکت کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار