کد خبر:۲۶۱۱۱۵
یک فوق تخصص شبکیه:

تزریق داخل چشمی، روش جدید درمان رتینوپاتی دیابتی

یک فوق تخصص چشم نسبت به احتمال بالای بروز عوارض چشمی در بیمارن دیابتی هشدار داد و روش درمانی تزریق داخل چشمی را معرفی کرد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، یک فوق تخصص شبکیه ضمن هشدار نسبت به احتمال بالای بروز عوارض چشمی در بیمارانی که پیش از پنج سال سابقه ابتلا به دیابت دارند، گفت: لازم است در صورت ابتلا وضعیت بیمار منظم کنترل شود تا برحسب پیشرفت بیماری، به موقع تحت درمان‌های دارویی، لیزر و یا روش جدیدتر تزریق داخل چشمی قرار بگیرد تا رتینوپاتی منجر به کوری‌اش نشود.
 
مسعود سهیلیان رتینوپاتی دیابتی (عوارض چشمی ناشی از دیابت) را یکی از علل اصلی کاهش دید دانست و بیان کرد: دیابت، یک بیماری پیش‌رونده است، یعنی اثرات خود را به تدریج برجای می‌گذارد.
 
به گفته وی دیابت از جمله بیماری‌هایی است که در صورت عدم رسیدگی و درمان، باعث بروز عوارض شدیدی مانند آب مروارید، آب سیاه و مهمتر از همه صدمه به رگ‌های خونی داخل چشم می‌گردد تا حدی که ممکن است کوری فرد را به همراه داشته باشد.
 
سهیلیان ادامه داد: رتینوپاتی دیابتی عارضه چشمی ناشی از دیابت است که به دلیل تغییرات ایجاد شده در رگ‌های خونی رخ می‌دهد و می‌تواند باعث تخریب شبکیه شده و در نتیجه تصویری که شبکیه به مغز می‌فرستد را تار کند.
 
این جراح و متخصص چشم ادامه داد: این بیماری همچنین می‌تواند روی شبکیه چشم اثر بگذارد و باعث جدا شدن شبکیه و خون‌ریزی داخل زجاجیه شود.
 
وی با بیان اینکه معمولا کسانی که بیش از پنج سال سابقه ابتلای دیابت دارند ممکن است دچار رتینوپاتی شوند، هشدار داد: هر چه زمان ابتلا به بیماری دیابت بیشتر شود، امکان تاثیر این بیماری بر بافت شبکیه چشم بیشتر می‌شود.
 
سهیلیان اضافه کرد: اگر فردی دیابتی گرفتار رتینوپاتی شد، لازم است وضعیت‌اش به صورت منظم کنترل شود تا به موقع تحت درمان‌های دارویی، لیزر یا روش‌های جدیدتری چون تزریقات داخل چشمی و به طور کلی برحسب پیشرفت بیماری مورد مراقبت‌های خاص قرار گیرد تا رتینوپاتی منجر به کوری‌اش نشود.
 
این فوق تخصص شبکیه راه‌های درمان رتینوپاتی دیابتی را برشمرد و گفت:‌ داروهایی که از بروز تورم روی شبکیه پیشگیری می‌کنند، داروهایی که از خون‌ریزی شبکیه جلوگیری می‌کنند یا روش‌های جراحی مانند جراحی ویترکتومی و لیزر بسته به مرحله پیشرفت بیماری برای درمان رتینوپاتی دیابتی به کار گرفته می‌شوند.
 
سهیلیان در ادامه به برگزاری بیست و سومین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران در روزهای ششم تا نهم آبان ماه در محل مرکز همایش‌های رازی اشاره کرد و گفت:‌ این کنگره یک روز پیش از آغاز برنامه اصلی یعنی ششم آبان ماه را به گروه‌های فوق تخصصی اختصاص داده است که در این روز گروه فوق تخصصی شبکیه نیز سمپوزیومی را برگزار خواهد کرد که طی آن تکنیک‌های جدید جراحی شبکیه به بحث گذاشته می‌شوند.
 
وی در این باره توضیح داد: بنده نیز در این سمپوزیوم درباره تکنیک‌های نوین جراحی شبکیه با عنوان «روش‌های جراحی ویترکتومی مدرن» سخنرانی خواهم داشت.
 
به گفته دکتر سهیلیان جراحی توام ویترکتومی و کاتاراکت نیز یکی دیگر از مباحثی است که در این کنگره مطرح می‌شود.گ
 
براساس این گزارش بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران از تاریخ ششم تا نهم آبان ماه سال جاری در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.
 
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر از بیست و سومین کنگره چشم پزشکی می‌توانند با شماره تلفن 66917617-66919061 تماس حاصل فرمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار