آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۱۸۸
در بیانیه ای خطاب به سران قوا اعلام شد

این جنگ باید وجودی سرنوشت ساز برای ایران و جبهه مقاومت و برخورد سخت و پشیمان کننده داشته باشد

اصحاب علوم اجتماعی ایران با انتشار بیانیه ای خطاب به سران قوا اعلام کردند:این جنگ باید وجودی سرنوشت ساز برای ایران و جبهه مقاومت، با دشمنان برخورد سخت و پشیمان کننده داشته باشد.

این جنگ باید وجودی سرنوشت ساز برای ایران و جبهه مقاومت و برخورد سخت و پشیمان کننده داشته باشد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،اصحاب علوم اجتماعی ایران با انتشار بیانیه ای خطاب به سران قوا اعلام کردند:این جنگ باید وجودی سرنوشت ساز برای ایران و جبهه مقاومت، با دشمنان برخورد سخت و پشیمان کننده داشته باشد که متن کامل آن به شرح زیر است:

 «بِسْمِ اللَّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ»

«وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ‌ۡ»

جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم

جناب حجه الاسلام آقای محسنی اژه‌ای رئیس محترم قوه قضائیه

جناب آقای دکتر قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

ایران اسلامی دوازده روز از جنگ تحمیلی جدید استکبار جهانی به‌سرکردگی رژیم کودک‌کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار علیه میهن عزیزمان را پشت سر گذاشت. رهبری مقتدرانه رهبر معظم انقلاب، ایثار و جان‌فشانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی، همدلی، استقامت و پایداری آحاد دولت محترم و ملت بزرگ ایران اسلامی، شکست و ناکامی دشمنان کشور و انقلاب اسلامی را رقم زد. اکنون ضمن اقتدار و آمادگی، در شرایط ناپایدار نه جنگ و نه صلح و شرایط سخت و پیچیده جنگ در منطقه قرار گرفته‌ایم.

ما اصحاب علوم اجتماعی ایران، این تجاوز آشکار و برخلاف همه قوانین بین‌المللی را محکوم نموده و از مسئولین محترم نظام مقدس جمهوری اسلامی می خواهیم در این جنگ وجودی سرنوشت ساز برای ایران و جبهه مقاومت، با دشمنان برخورد سخت و پشیمان کننده داشته باشند.

در این دوازده روز جنگ زیبائی ها و زشتی های بسیاری را به‌خود دیدیم و آن را درس عبرت و توشه راه برای حفظ و حراست از مام میهن اسلامی قرار داده و انتظار داریم مورد توجه همه مسئولان محترم کشور قرار گیرد.

در آغازین روز این تجاوز غافل‌گیرانه که با مشارکت فریب‌کارانه آمریکای بدعهدِ پلشت انجام شد، تعدادی از سرداران سپاه اسلام و دانشمندان هسته‌ای، در کنار خانواده و زنان و کودکان بی‌گناه غیر نظامی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. بهت و ابهام جنایت دغل¬کاران، در ساعات اولیه با رهبری مقتدر و خردمندانه رهبر عظیم‌الشان انقلاب در هم شکست و همه مردم و نیرو‌های مسلح، قوای سه‌گانه تحت فرماندهی ایشان به میدان آمده و تنبیه متجاوز را آغاز کردند.

در این جنگ ملت شریف ایران بار دیگر بلوغ و رشادت ملی خود را ظاهر کرده و به دشمنان ایران نشان دادند که علی‌رغم وجود برخی کاستی ها و تفاوتها، در برابر هر دشمن متجاوزی، محکم و استوار ایستاده و آنان را از تعدی به کشورشان پشیمان خواهند کرد. ایران عزیز نشان داد که فصل جدیدی از تاریخ جهانی شدن خود را آغاز و ملت بزرگ ایران در این پیچ تاریخی در طرف درست تاریخ ایستاده است.

وحدت، همدلی، همبستگی و انسجام اجتماعی ایرانیان در این جنگ علاوه بر ناامیدسازی دشمنان، خط بطلانی بر تحلیل¬های ناروای جریان فکری و سیاسی شیفته غرب و واگرا نسبت به ایران و انقلاب اسلامی ایرانیان کشید. کسانی که سال¬ها تلاش کرده بودند بذر ناامیدی و یاس را در دل این مردم متدین و انقلابی بکارند، خود به‌گونه¬ای ناامید و ورشکسته شدند که ناگزیر مجبور به همراهی با امواج خروشان مردم مدافع کشور و نظام اسلامی شدند.

هشیاری، اتحاد و همدلی مردم با مسئولین کشور و نیرو‌های مسلح نشان دادکه دشمنان خارجی و ایادی داخلی شان در جنگ شناختی علیه مردم ما شکست خوردند و نقشه‌های شوم¬شان نقش بر آب شد. امروز تقریبا همه آحاد مردم ضرورت اتحاد و همبستگی در داخل و حفظ تمامیت و یکپارچگی میهن عزیزمان ایران و گسترش و تعمیق عمق راهبردی کشور در منطقه و اقصی نقاط جهان را درک کرده و آن را سپر دفاعی کشور قلمداد می¬کنند؛ و همه یک دل و یک صدا خواهان ایستادگی و تقابل با دشمنان کشور هستند.

ایران، سرزمین مهر و مهربانی، کشوری با فرهنگ و تمدنی کهن، مملکت امام حسین علیه السلام، به جهانیان نشان داد، ایرانی صلح دوست، اما سلحشور، جنگجو و مجاهد است. هیچ‌گاه آغازگر جنگ نیست، اما تعدی دشمن را بر نمی تابد و دست هر متجاوز به دین و مرز و بوم خود را کوتاه خواهد نمود.

مردم بزرگ ایران، از هر قومیت، دین و مذهب، گروه و دسته، همه باهم با وحدت کلمه و با اتکال به اسلام و قرآن، تحت فرماندهی رهبر حکیم خود، پرچم سرافراز ایران را به خون¬خواهی از ملت¬های مظلوم جهان و ویژه مردم مظلوم و بی‌پناه غزه برافراشته و یاوه گویان دوگانه ساز ملت‌گرا – امت گرا را سر افکنده نمودند.

دشمنان در تحمیل شرایط شان به ایران، فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی و در نهایت توهم تجزیه ایران بزرگ، شکستی مفتضحانه خوردند که باعث می‌شود هیچ دشمنی فکر تعدی به جهموری اسلامی ایران، که اکنون در موضع اقتدار کامل است را به مخیله خود راه ندهد. درخواست و دریوزگی دشمن برای قطع حملات متقابل نشانگر این بیچارگی است. هرچند خواست اکثریت مردم ادامه جنگ تا نابودی رژیم صهیونی است، اما با اعتماد به مسئولان کشور تصمیم‌گیری آنها را محترم بر می¬شمارند و در عین حال خواهان آمادگی کامل پاسخ سخت و بیچاره‌کننده در صورت تخطی و هر نوع تجاوز دوباره این دشمنان خبیث هستند.

در این جنگ عزیزانی را از دست دادیم و خساراتی را متحمل شدیم، اما دستاورد‌های بسیار مهمی از جهات گوناگون بدست آوردیم که بر ملت و دولت است در حفظ این دستاورد‌ها بکوشند و از فرصت پیش آمده برای اصلاح و رفع برخی کاستی¬ها بهره بایسته و شایسته ببرند. برای این منظور لازم است:

۱. اگر جنگ کنش جمعیِ خصمانه سازماندهی شده برای تصاحب، نابودی و تقلیل سرمایه‌های رقیب است، اولین پند این جنگ آن است که همه ایرانیان اعم از ملت و دولت و مسئولین دیگر، بدانند و باور کنند که دشمنان ما همیشه در حال توطئه و تحمیل جنگ، برای از بین بردن سرمایه‌های ما و جلوگیری از پیشرفت و توسعه کشورمان هستند؛ بنابراین لازم است کشور در عرصه‌های امنیتی و نظامی، علمی، فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و سیاسی متناسب با شرایط جنگ اداره گردد. در این راستا ضرورت دارد همه برنامه‌های کشور طرح بدیل جنگی برای شرایط جنگ داشته باشند. هم¬چنین دستگاه‌های ذیربط بویژه دستگاه قضایی کشور باید تمامی مساعی خود را در برخورد با جریان¬ها و افرادی که سرمایه‌های کشور را به نفع دشمنان تضعیف می‌کنند به‌کارگیرند.

۲. پایه امنیت کشور اجتماع است. علاوه بر نیرو‌های مسلح، دستگاه¬های امنیتی و اطلاعاتی کشور، باید شرایط مشارکت فعال مردم در اداره امور در زمان صلح و به‌ویژه در زمان جنگ فراهم گردد. در این راستا تحول در نظام تامین امنیت، پدافند غیرعامل و آفند و پدافند اجتماعی و تدوین سند جامع آن¬ها ضروری است.

۳. امکان مشارکت واقعی مردم در اداره امور کشور با کوتاه کردن دست مافیای قدرت و ثروت متصل به جریان فکری لیبرال و نولیبرال و واگرا نسبت به استقلال و پیشرفت و آبادانی کشور فراهم می¬شود. در این راستا باید عدالت¬خواهی، کاهش نابرابری¬های غیرمشروع، توجه به اقشار مستضعف جامعه، و مبارزه با هرگونه فساد و رانت‌خواری با اولویت سرلوحه کار همه ارکان نظام و به‌خصوص دستگاه قضایی کشور باشد.

۴. جریان¬های فکری و سیاسی غرب‌گرا و واگرا نسبت به انقلاب و کشور در داخل و خارج، درصدد ایجاد فشار اجتماعی برای جلوگیری از فرصت پیش آمده برای اصلاح امور به‌واسطه جنگ هستند. مسئولین محترم کشور باید با رعایت اعتدال، اما با رویکردی انقلابی امورکشور را در عرصه-های مختلف به‌ویژه عرصه اقتصادی و سیاسی متناسب با شرایط جنگی اصلاح نمایند.

۵. بی‌شک مسئولیت بسیاری از کاستیهای موجود به‌عهده کسانی است که با سوء مدیریت مبتنی بر تفکر خود باخته در مقابل استکبار جهانی ناهمترازی‌های متعددی را به‌خصوص در دهه گذشته به‌وجود آورده‌اند. همین افراد در کمال وقاحت و قباحت، در فراری رو به جلو، امروز می‌خواهند خود را نماینده مردم جازده و در جایگاه مطالبه‌گر نشسته و دست از شیطنت برندارند. از قوه قضائیه میخواهیم با رویکردی انقلابی تمام این افراد که به نحوی در ایجاد کاستی ها و ناترازیها نقش داشته اند را شناسایی و محاکمه نمایند. این گروه متوهم که در قدرت و ثروت کشور نفوذ دارند به‌نام دیپلماسی و تشنج‌زدایی و مذاکره، خواهان تسلیم کشور در برابر زورگویی استکبار جهانی و ایادی و اذناب آن هستند. اما مردم سرسپردگی آنها را به خوبی شناخته و سلایق فکری گوناگون در این ایام دست رد به سینه آنان زده اند.

۶. تفکر واداده غرب‌گرا که بعضا ثروت‌های بزرگ نامشروع به‌دست آورده و خود و یا بستگان درجه یک آنان دارای محکومیت هستند و با چپاول بیت‌المال و سوء مدیریت خود، مسبب اصلی بسیاری از نابسامانی ها در کشور هستند، در تحلیل‌های غلط خود ایران عزیزمان را عامل تشنج‌زایی معرفی می¬¬کنند؛ و امروز بر خلاف عقل و شرع و منافع ملی بر طبل مذاکره مضر برای کشور می‌کوبند. اکنون که غیر قابل اعتماد بودن طرف های مذاکره هویدا شده، و ایران اسلامی در موضع قدرت است، مذاکرات باید منجر به فایده برای کشور و مردم عزیز ما بشود و در غیر این صورت مذاکره هیچ توجیه عقلی، شرعی، ملی و سیاسی ندارد. لازم است مسئولان محترم سیاست خارجی کشور این امر مهم و خطیر را مورد توجه تعاملات خود با طرف¬های دیگر مذاکره قراردهند. همچنین از آنان می خواهیم که در راهبرد‌های سیاست خارجی کشور با هم پیمانانی که در این جنگ رفتار مناسب و متعهدانه نداشتند تجدید نظر نموده و با کشور‌های همسو روابط کشور را گسترش دهند.

۷. از اهداف شوم این جریان واگرا که متاسفانه بر زبان سخنگو و مسئولین دولت هم جاری می شود تسخیر رسانه ملی است. رسانه ای که در زیر بمباران دشمن تا آخرین لحظه کار اطلاع رسانی خود را ادامه داد و اولین رسانه جمعی مورد اعتماد مردم در ایام جنگ بود را ناجوامردانه متهم به غیر ملی بودن می کنند، تا آنتن صدا و سیما را بیش از پیش در اختیار خود گرفته و افکار خود را در جامعه ترویج نمایند. خود را نماینده مردم جلوه دهند، و مانع حضور و ترویج گفتمان انقلابی و تفکر اصلاحی متناسب با شرایط جنگ شوند. از مسئولین محترم صدا و سیما می‌خواهیم با هشیاری کامل تن به این نوع جو سازی‌ها ندهند.

۸. از مسئولین ذیربط کشور می خواهیم که در اسرع وقت تکلیف چگونگی استفاده از شبکه‌های اجتماعی که مورد سوء استفاده دشمنان است را روشن نمایند؛ و با راه‌اندازی اینترنت ملیِ کارآمدِ امن، این تهدید بزرگ را از سر مردم رفع نمایند.

۹. باید به هر شکل ممکن ملزومات دفاعیِ نظامی کشور برای ارتقاء امنیت و دفاع از کیان کشور تامین شود. فعالیت‌های هسته‌ای کشور با سرعتی بیش از گذشته تداوم یابد. کشور باید حداقل در حوزه‌های انرژی، غذا، دارو، سلاح و رسانه و اینترنت به خود کفایی برسد. دستگاه‌های اطلاعات و امنیت کشور با کمک مردم بساط فریب خوردگان و جاسوسان در کشور را با قدرت جمع نمایند.

۱۰. اکنون که نسل کشی آشکار رژیم دژخیم و منحوس صهیونی و قلدرمآبی غیرقانونی و غیرانسانی امریکای خبیث نشانگر فروپاشی نظم جهانی موجود و بی فایده بودن نهاد‌های بین المللی برای حفظ کرامت انسانهاست، مسئولان کشور به‌ویژه دولت و مجلس محترم باید واقع‌گرایی آرمان خواهانه را سرلوحه کار خود قرار دهند. واقعیت این است که تا اسلام و تشیع و انقلاب اسلامی هست مبارزه با ظلم و ستم و ظالمان و در نتیجه مزاحمت آنان برای ما خواهد بود. ما باید به پیروی از امام راحل، خود به تشکیل هسته های حزب الله در سراسر ایران و جهان همت گماریم و جبهه مقاومت را که امروز به برکت خون پاک کودکان و زنان و مردان بی گناه فلسطین، غزه، لبنان، یمن و ایران جهانی شده است را تداوم بخشیده و به مرحله جنگ اجتماعی منطقه‌ای وارد شویم. ما باید در عرصه نبرد با دشمنان با روش‌های ترکیبی ابداعی خود عمل نمائیم و شکست تحریم‌ها را بدست هسته‌های حزب الله در سراسر منطقه و جهان بسپاریم.

۱۱. در عرصه اقتصادی نیازمند طراحی اقتصاد متناسب با شرایط جنگ و اقتصاد مقاومتی هستیم؛ و تجربه بومی شده ایده "معجزه اقتصادی" که برخی کشورها، استفاده کرده و در کوتاه مدت به قدرت¬های دوم و سوم اقتصادی جهان تبدیل شدند را توصیه می¬کنیم؛ و آمادگی داریم در طراحی نسخه متناسب با شرایط کشورمان به دولت و مجلس محترم کمک علمی و تخصصی نماییم.

۱۲. هر گونه تهدید و اقدام علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی را محکوم می کنیم و تهدید کننده و اقدام کننده را به اشد مجازات خواهیم رساند.

۱۳. ما اصحاب علوم اجتماعی ایران ضمن محکوم کردن مجدد تجاوز دشمن صهیونی و امریکای جنایتکار، با تمام توان از مردم شریف ایران، نیرو‌های مسلح مقتدر کشور حمایت نموده و در تبعیت از رهبر معظم انقلاب برای حفظ میهن عزیزمان ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی و دفاع از مظلومان آمادگی کامل داریم.

۱۴. آمادگی داریم با استفاده از ظرفیت تخصصی خود در تمامی دانشگاه¬های کشور در کنار مسئولان و سایر اندیشمندان حوزه¬های مختلف علمی و تخصصی، در بررسی و ارائه راه حل برای مشکلات کشور مشارکت فعال داشته باشیم.

در پایان از خدواند متعال عزت و سربلندی ایران عزیز، اتحاد، امنیت، آرامش و آسایش برای مردم شریف، طول عمر با برکت برای مقام معظم رهبری و اقتدار و سرافرازی برای نیرو‌های مسلح کشور و سلامتی و توفیق خدمت برای مسئولین محترم کشور را خواستاریم.

جمعی از اصحاب علوم اجتماعی ایران

نام برخی اساتید حمایت کننده از بیانیه:

۱. داود پرچمی، دانشگاه شهید بهشتی

۲. علی انتظاری، دانشگاه علامه طباطبائی (ره)

۳. سهیلا صادقی، دانشگاه تهران

۴. علی ربانی خوراسگانی، دانشگاه اصفهان

۵. قاسم زائری، دانشگاه تهران

۶. ابوالقاسم فاتحی، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۷. مریم قاضی نژاد، دانشگاه الزهرا (س)

۸. حسین میرزائی، دانشگاه علامه طباطبائی (ره)

۹. حامد حاجی حیدری، دانشگاه تهران

۱۰. سید مجید امامی، دانشگاه امام صادق (ع)

۱۱. محمدرضا قائمی نیک، دانشگاه علوم اسلامی رضوی

۱۲. میثم مهدیار، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۱۳. صابر جعفری کافی آباد، علامه طباطبائی (ره)

۱۴. علی فتوتیان، دانشگاه تهران

۱۵. مرجان رشوند، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۱۶. محسن ردادی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

۱۷. فاطمه درخشان، دانشگاه علامه طباطبائی (ره)

۱۸. صدیقه رمضانی تمیجانی، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۱۹. مریم منصوری، دانشگاه شاهد

۲۰. ابوالفضل اقبالی، دانشگاه الزهرا (س)

۲۱. علیرضا حدادی، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۲۲. علیرضا بلیغ، پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی

۲۳. سید اسماعیل مسعودی، دانشگاه شیراز

۲۴. مهری سادات موسوی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی

۲۵. سید رضا حسینی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

و ...

نام تمامی اصحاب علوم اجتماعی حمایت کننده از این بیانیه به پیوست ضمیمه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار