اصرار آمريکا بر توقف شهرکسازي رژيم صهيونيستي
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از فرانس پرس، هيلاري کلينتون، وزير امور خارجه ايالات متحده در يک کنفرانس خبري بطور واضح موضع کشورش درباره شهرک سازي ها را اعلام کرد.
وي با بيان اين مطلب كه اوباما در روزهاي گذشته صريحا اعلام کرده که مايل است شهرک سازي ها متوقف شود، به گزارشگران گفت: اوباما در ضيافت شامي که با نتانياهو در محل وزارت خارجه آمريکا داشت به وي گفت که اين مسئله موضع و سياست ايالات متحده به حساب مي آيد.
کلينتون افزود: ايالات متحده خود را متعهد به تشكيل دو دولت فلسطيني و يهودي مستقل مي داند و بر اين تصور است که فلسطينيان کاملا حق دارند از دولتي مستقل برخوردار باشند.
همچنين جان کري، سناتور کنگره نيز در ديدار با نتانياهو، از کنگره آمريکا صريحاً اين موضوع را به وي گوشزد کرده است.
اين بيانات كلينتون و مقامات آمريكايي در حالي مطرح مي شود كه دولت نتانياهو تا كنون با ايجاد دولت مستقل فلسطيني مخالفت كرده و همچنان به شهرك سازي در مناطق فلسطيني ادامه مي دهد.
همچنين در همين رابطه روزنامه صهيونيستي هاآرتص در گزارشي اعلام كرده بود که اسرائيل براي اولين بار در 26 سال اخير اقدام به شهرك سازي در شمال كرانه باختري كرده است./انتهاي پيام/