کد خبر:۲۷۶۱۶۲
منابع غربی:
مذاکرات ژنو فردا نیز ادامه خواهد داشت
برخی منابع غربی در ژنو از تداوم مذاکرات هستهای بین ایران و گروه ۱+۵ در روز شنبه (فردا) خبر دادند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» برخی منابع غربی در ژنو از تداوم مذاکرات هستهای بین ایران و گروه 1+5 در روز شنبه (فردا) خبر دادند.
مذاکرات جاری قرار بود روزهای 29 و 30 آبان برگزار شود اما بهدلیل طولانی شدن مذاکرات تا به امروز (1 آذر) ادامه یافته است.
با توجه به طولانیتر شدن مذاکرات و نیز افزایش امیدها به دستیابی به یک توافق برخی از منابع غربی مستقر در ژنو از احتمال تمدید زمان مذاکرات ژنو و تداوم گفتوگوها در فردا خبر دادند.
هماکنون سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، نیز عازم ژنو شده تا به مذاکرات هستهای بپیوندد.
البته سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرده است که کاترین اشتون تاکنون از هیچیک از وزرای کشورهای گروه 1+5 برای حضور در ژنو دعوت به عمل نیاورده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.