رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری از چاقی:
500 میلیون نفر مبتلا به چاقی/چاقی و دیابت دو قلوی به هم پیوسته
رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری از چاقی گفت: هماکنون 500 میلیون نفر مبتلا به چاقی در دنیا وجود دارد و 360 میلیون نفر به بیماری دیابت مبتلا هستند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر حاج حسین دلشاد در کنفرانس خبری که در پژوهشکده غدد و متابولیسم امروز صبح برگزار شد گفت: چاقی و دیابت دو بیماری هستند که در قرن 21 به عنوان دو بیماری دو قلوی پیوسته مطرح شدند و این دو بیماری زمینه و پیوسته هم میباشند.
وی افزود: شیوع چاقی در ایران افزایش یافته و به همین منظور این انجمن برای پیشگیری از چاقی راهکارهایی را در نظر گرفته است که هماکنون برخی ازاین روشها را در نظر داریم در کشور پیاده و اجرا کنیم.
دلشاد در ادامه گفت: سیاستهای اساسی در ارتباط با این معضل سیاست هایی است که باید توسط وزارت بهداشت برداشته شود ولی برگزاری کنگره در خصوص این بیماری میتواند کمک موثری به جامعه و بیماران کند.
دبیر علمی چهارمین کنگره چاقی در کشور گفت: آشان نبودن همکاران جوان با برخی از راهکارهای پیشگیری و درمان چاقی یکی از ضعفهای نظام پزشکی و سلامت بود که هماکنون سعی شده است در دانشگاههای مختلف مباحثی مربوط به تغذیه فعالیت بدنی درمان دارویی عوارض چاقی و کیفیت زندگی مطرح شود.
وی در ادامه بیان کرد: برای رسیدن به این محورهای اساسی برنامههایی داریم که شامل اصلاح شیوه زندگی در بروز چاقی تغییر وضعیت تغذیه و استفاده از جراحی برای بیماران چاق است.
دلشاد در مورد سخنرانیهایی که در این کنگره صورت می گیرد گفت: سخنرانیها عموما مربوط به موضوع چاقی در کودکان و اطفال تاثیری چاقی در تولیدمثل و چاقی و سلامت روان افراد است.
وی درمورد پژوهشهایی که در زمینه چاقی صورت گرفته است گفت: حدود 400 پژوهش را همکاران و پژوهشگران جوان درزمینه چاقی انجام دادهاند که به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها 40 مقاله جهت سخنرانی و 320 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است.
دلشاد در پایان بیان کرد: در این همایش از 2 مهمان خارجی دعوت کردیم که حضور داشته باشندولی باید توجه داشت که این کنگره یک کنگره ملی است که در قصد دارد در روز دوم اطلاعاتی به مردم بدهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.