کد خبر:۲۷۷۰۷۲
اخضر ابراهیمی:

فهرست شرکت‎کنندگان کنفرانس ژنو 2 قطعی نشده است

اخضر ابراهیمی، فرستاده سازمان ملل در سوریه گفت: هنوز فهرست شرکت‌کنندگان در کنفرانس ژنو 2 قطعی نشده است.
فهرست شرکت‎کنندگان کنفرانس ژنو 2 قطعی نشده است

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، اخضر ابراهیمی، فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه گفت: هنوز فهرست کشورهای شرکت کننده در کنفرانس ژنو 2 درباره سوریه نهایی نشده است.

 

به گزارش رویترز، ابراهیمی که روز گذشته در یک کنفرانس خبری سخن می گفت، در پاسخ به این سوال که آیا ایران و عربستان نیز در کنفرانس ژنو 2 شرکت می کنند، گفت که تا کنون درباره فهرست شرکت کنندگان توافق نشده، اما به طور قطع این دو کشور از شرکت کنندگان احتمالی هستند.

 

وی همچنین بر تلاش خود برای آغاز یک روند صلح ثمربخش و مثبت در سوریه از طریق کنفرانس ژنو تاکید کرد و افزود: اکنون فرصتی بدست آمده است که نباید آن را از دست داد.

 

روز گذشته سازمان ملل اعلام کرد، کنفرانس ژنو 2 روز 22 ژانویه آتی (دوم بهمن ماه) برگزار می شود، اما دولت سوریه و معارضان هنوز موضع رسمی خود را در این باره اعلام نکرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار