آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۵۱۲

افخم درباره انتشار غیردقیق سخنان ظریف در کویت توضیح داد

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره انتشار غیردقیق اظهارات ظریف در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی در کویت توضیح داد.
افخم درباره انتشار غیردقیق  سخنان ظریف در کویت توضیح داد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اظهارات محمدجواد ظریف در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه کویت در خصوص جزایر سه گانه ایرانی گفت: بر اساس نوار ضبط شده موجود، خبرنگاری راجع به جزایر ایرانی سوال کرد که وزیر امور خارجه کشورمان پاسخ داده است: «سوء تفاهم در خصوص ابوموسی از طریق گفت‌وگو قابل حل است.»

 

لازم به ذکر است خبرگزاری رویتر دیروز مطلبی به نقل از ظریف منتشر کرد مبنی بر اینکه «تهران آماده گفت‌وگو درباره یکی از این جزایر به نام «ابوموسی» است.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجو
-
۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۶
سلام
درياي خزرو که داديم رفت خواهشن ديگه ابوموسي رو دودستي نديم.جزاير و مرزهاي آبي و خاکي کشور به هيچ عنواني قابل مذاکره نيستند>
13
0
بدون نام
-
۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۸
خوب اون قراردادوموافقت نامه !! اينهاراهم درپي دارد ديگه !!!! مگرنبايد باهمه ! دوست باشيم !!! خرج داره ديگه !!!!
4
0
بدون نام
-
۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۰
آقاي ظريف فکر کردن واقعا سوئ تفاهمه.با خدا پيش برن نه با ريا .اونها وقتي گستاخانه اظهار نظر مي کنن نبايد اينقدر ذليلانه برخورد کنن
4
0
محمد صادق
-
۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۱
انشا الله به زودي در مورد تهران هم مذاکره مي کنند آقايون
4
2
ايراني
-
۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
همه چي با مذاکره قابل حله ديگه !!!؟
ميريم جزاير را تحويلشون ميديم در عوض قطعه ي هواپيما وارد مي کنيم . به اين ميگن مذاکره بلد نيستين ياد بگير !!!؟؟؟
3
1
پربازدیدترین آخرین اخبار