به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرضا رحمانی فضلی شب گذشته در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به ارائه گزارشی از عملکرد صد روزه وزارت کشور و برنامههای آتی این وزارتخانه در حوزههای مختلف اجرایی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی پرداخت.
وی با بیان اینکه فعالیت احزاب، گروهها و شخصیتهای سیاسی و همچنین تضارب آرا و افکار، برای مردمسالاری دینی ضروری است، گفت: این مسأله میتواند رقابت را قانونمند و شفاف کند و در برهههایی مثل انتخابات با استفاده از ظرفیت گروه های سیاسی، نخبگان، اجرائیون و اهالی تجربه، بازنگری جدی در قانون انتخابات را مد نظر قرار دهیم تا یکی انتخابات آزاد، سالم، مطمئن و در شأن ملت ایران داشته باشیم.
وزیر کشور تصریح کرد: البته تاکنون نیز انتخابات در کشور ما همینطور بوده است ولی باید خلاءهایی را که میتواند مشکلساز باشد پر کنیم و توزیع قدرت در کشور متناسب با رای و خواست مردم در جهت خدمت به نظام مقدس جمهور اسلامی ایران اتفاق بیفتد.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبتهای خود، وزارت کشور را از نظر وظایف آن، وسیعترین، بزرگترین و جامعترین وزارتخانه دانست و افزود: تلاش ما این بوده که در چارچوب برنامههای آقای دکتر روحانی و قولها و نگاه ایشان و همچنین با در نظر گرفتن نظرات نمایندگان مجلس برنامهای جامع تهیه و آن را عملیاتی کنیم.
وی اضافه کرد: رویکرد وزارت کشور، توسعهمحور است و در همین راستا ما سعی کردیم در انتخاب یاران و دوستان در وزارت کشور دقت لازم را به خرج دهیم و در ساختار این وزارتخانه نیز تغییراتی را اعمال کنیم.
وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره روند انتخاب استانداران و اینکه از وی انتظار میرفت در مسیر این انتخابها تعجیل کند، اظهار کرد: نوع انتخاب استانداران در دولت آقای روحانی با دوره های قبل متفاوت بوده است. ما این مبنا را در نظر گرفتیم که مقدمه کار با هماهنگی و تعامل انجام می شود؛ در نتیجه این کار را بر اساس شاخص ها، مجمع نمایندگان استانها و نمایندگان ولی فقیه در استانها انجام دادیم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه 90 درصد استانداران با اجماع نسبی انتخاب شدهاند، خاطرنشان کرد: قانون برای ما وقت تعیین نکرده است. برای ما کیفیت مهمتر از کمیت است. استانداران فعلی افرادی با تجربه، مفید، با نگاه اعتدالی، با قدرت تعامل بالا و مسلط بر کارشان هستند.
وی همچنین درباره موضوع امنیت نیز اظهار کرد: به دنبال این هستیم که با بسیج کردن و تجهیز همه امکانات و ظرفیتها شرایط را به گونه ای فراهم کنیم تا امنیت مقوله ای مستمر، دائمی و پایدار باشد.
وزیر کشور ادامه داد: در این راستا تلاش ما این بوده که در ارتباط با مناطق شرقی و غربی جلسات مستمری در شورای توسعه امنیت داشته باشیم و پروژه هایی را نیز برای این مناطق در نظر داریم که با محقق شدن آنها می توانیم اطمینان دهیم که سرمایه گذاری و اشتغال در این مناطق مورد توجه قرار بگیرد.