آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۱۲۳

هفته پژوهش در دانشگاه یاسوج کلید خورد

هفته پژوهش با اجرای برنامه‌های پژوهشی و برپایی نمایشگاه هفته پژوهش، در دانشگاه یاسوج کلید خورد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، 23 تا 27 آذرماه مصاف است با هفته پژوهش و امسال نیز با شعار «پژوهش و فناوری کلید توسعه پایدار» کار خود را در نهادهای علمی، پژوهشی و دانشگاهی آغاز کرد.


در یاسوج نیز روز گذشته نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کهگیلویه و بویراحمد با حضور 12 دستگاه و دانشگاه استانی توسط استاندار افتتاح شد.


دانشگاه یاسوج نیز در کنار دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دانشگاه های آزاد، پیام نور و علمی- کاربردی یاسوج، دانشگاه پویا، بنیاد نخبگان استان، مرکز تحقیقات کشاورزی، سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فتح و آموزش و پرورش، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را در معرض نمایش عموم قرار داد.


ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، همچنین میزبان نمایشگاه انجمن های علمی دانشجویی چهار دانشکده ادبیات و علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی و علوم پایه است.


انجمن های علمی گروه های مختلف دانشگاه در این نمایشگاه که از روز گذشته آغاز به کار کرد، به معرفی توانمندی های خود می‌پردازند.


ارائه سخنرانی های علمی و پوستر مقالات اساتید و دانشجویان بخش دیگری از برنامه های هفته پژوهش در دانشگاه یاسوج است که از روز گذشته آغاز شد.


بهروز حسین پور، بیژن کاووسی و شهاب الدین میری نژاد از دانشکده کشاورزی، روز گذشته به ارائه سخنرانی علمی با موضوعات «بررسی بازده اقتصادی و کارایی کشت های گلخانه ای در استان کهگیلویه و بویراحمد»، «نقش و جایگاه انرژی خورشیدی در تولیدات گلخانه ای» و «ارزیابی اقتصادی و اجتماعی گیاهان دارویی کشور» پرداختند.


امروز نیز حمید رجبی و داود الهامی فر از دانشکده علوم پایه، عباس صلاحی اردکانی، کریم سعیدی، هوشنگ فرجی و فرهاد صمدیان از دانشکده کشاورزی و یونس شکاری از دانشکده فنی و مهندسی به ارائه سخنرانی های علمی خود می پردازند.


دانشکده فنی و مهندسی با ارائه سخنرانی های امین موسایی در 25 آذر، محمدرضا شکاری 26 آذر، محمد بنیادی، علی طیبی و کورش گودرزی در27 آذر در هفته پژوهش دانشگاه شرکت می کند.


ارائه گزارش شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویر احمد توسط دبیر کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای، بررسی اثر آلاینده های فاضلاب شهرهای چرام و دهدشت بر روی کیفیت آب سد کوثر و بررسی اثر آلاینده های پساب تصفیه خانه شهر یاسوج و کارخانه های قند، گلوکز و نشاسته روی رودخانة بشار توسط فردین بوستانی، بررسی تئوری پرش و کاربرد آن در مکانیک شکست توسط عبدالرسول رنجبران و مرور اجمالی بر وضعیت اقتصاد کشاورزی ایران توسط محمد بخشوده از جمله برنامه های دانشکده کشاورزی در 25 آذر ماه است.


این دانشکده در 26 آذر ماه، آخرین سخنرانی علمی خود با عنوان خاموشی ژن توسط معصومی ارائه می دهد.


حمید رجبی، داود الهامی فر و شیروان قراعتی از دانشکده علوم پایه نیز در روز 25 آذرماه به ارائه سخنرانی می پردازند.


این دانشکده هفته پژوهش را 26 آذرماه به عنوان آخرین روز سخنرانی های علمی خود با سخنرانی علمی حمید رجبی و عزیزالله جعفری به پایان می رساند.
 

لازم به ذکر است، 23 آذر تا 27 همین ماه فرصتی برای مراکز علمی و پژوهشی کشور است تا در هفته ای به نام هفته پژوهش به ارائه آخرین دستاورد های فعالیت های علمی و پژوهشی خود در عرصه های مختلف بپردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار