آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۳۰۵
رئیس دانشگاه منابع طبیعی گلستان:

زنجیره پژوهش تا تولید، لازمه رفع مشکلات اقتصادی است

رئیس دانشگاه منابع طبیعی گلستان گفت: تحقیق نباید تنها به شناخت محدود شود؛ بلکه باید پس از معرفی، با سرمایه‌گذاری وارد عرصه تولید شده تا موجب رفع معضلات شود.

رحمانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، بیان داشت: پژوهش و فناوری در تمامی حوزه ها اعم از صنعت، علوم انسانی، اقتصادی و اجتماعی، امری حیاتی و اثرگذار است که اگر به درستی ایفای نقش کند می تواند مشکلات حوزه مربوطه را حل کند.

 

وی افزود: پژوهش در هر حوزه ای به فراخور حیطه و موضوعیت کار، سعی می کند با یافته های جدید برای اصلاح و تعالی آن حوزه موثر واقع شود.

 

رئیس دانشگاه منابع طبیعی گلستان با اشاره به نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی 18 دستگاه اجرای، هشت دانشگاه و 15 انجمن علمی در سوله ورزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، گفت: این نمایشگاه ها فرصتی برای متخصصین است تا با یافته های یکدیگر آشنا شوند.

 

رحمانی ادامه داد: نمایشگاه هایی که محصول ایده های نو را در معرض دید قرار می دهند، در واقع سعی در نهادینه کردن فرهنگ تحقیق و پژوهش و در نهایت خلق ایده های نوین در عموم مردم دارند.

 

وی به نقش دانشگاه ها در تحقیق و پژوهش اشاره کرد و افزود: دانشگاه تلاش می کند پس از شناسایی معضل آن را به محصول تبدیل کند که در این راستا دانشجویان و اساتید باید واقف شوند که تحقیق به شناخت محدود نشود؛ بلکه با معرفی به بخش تولید و برخورداری از حمایت سرمایه گذاران، ایده های خلاقانه را به تولید انبوه بدل کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در پایان به دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه در بخش امنیت غذایی، بخش زراعت، آب و خاک و شیوه های آبیاری و شیلات اشاره کرد و گفت: در بخش های مذکور توانستیم با معرفی فناوری و حتی برخی تجاری سازی ها، با تولید با کیفیت و کمیتی مناسب به نحوی وابستگی به خارج را کم کنیم و تمامی این موارد را مرهون تلاش پژوهشگران خود می دانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار