این روزها دانشجویان از هر نوعی درسخوان و غیر آن مشغول درس خواندن هستند، اما عمر این روزهایی که همه در دانشگاه درس می خوانند خیلی بلند نیست..
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، درس خواندن مستمر و خوب درس خواندن امری است که همه بر لزوم آن اتفاق نظر دارند اما پای عمل که می رسد، درس خواندن مستمر و موثر محدد می شود به روزهای فورجه و شب های امتحان.
رهبر معظم انقلاب در دیدار خو با دانشجویان در سال 80 خطاب به دانشجویان فرمودند: عزیزان من! جوانان بااستعداد و خوب! شما بر دوش خود این وظیفه را احساس کنید که خوب درس بخوانید و درس خواندن را مثل یک فریضه بر خودتان لازم کنید و در راه درس خواندن و بالا بردن سطح علم در کشور، از چیزهایی بگذرید.
همیشه همین طور است؛ انسان اگر بخواهد به اوجی برسد، باید از چیزهایی بگذرد و سختیهایی را تحمل کند. بالاخره انسان اگر بخواهد با کوهنوردی، فلان قله کوه را تصرف کند، باید سختیهایی را متحمل شود. این سختیها را کسانی که در خانه نشستهاند، یا صبح بعد از نماز خوابیدهاند، یا اصلا حالش را نداشتهاند و بدنشان را پیه گرفته است، تحمل نمیکنند؛ به آن نقطه هم نمیرسند. بنابراین، اینها با هم آمیخته و در هم تنیده است: رسیدن به اوج افتخار و گذشتن از یک مشت چیزهای خوشایند.
پس کار اول این است که شما حقیقتا با جدیت و علاقه، بلکه با توجه به آنچه اخیرا عرض کردم – با نوعی فداکاری – درس بخوانید و کاری کنید که سطح علمی کشور بالا برود.
این طبقه علمی – که شما هستید – اگر بتواند خوب عالم شود، بلاشک برای علم کشور در آینده، قاعده محکم و مستحکمی را به وجود خواهد آورد. ما باید عقبماندگی تاریخی خود را – که در واقع در زمینه علم، در حق این ملت و این کشور، صد سال کوتاهی شده است – جبران کنیم و خواهید توانست جبران کنید. بنابراین، مخاطب نکته اول، شما هستید.