کد خبر:۲۸۵۷۹۲
دیدار هیات پارلمانی انگلیس با معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امورخارجه
هیات پارلمانی انگلیس با حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه دیدار و طرفین درخصوص حل مسائل و مشکلات کنسولی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» هیات پارلمانی انگلیس به ریاست جک استراو عصر روز چهارشنبه با حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه دیدار و طرفین درخصوص حل مسائل و مشکلات کنسولی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.
در این دیدار قشقاوی با اشاره به حضور بیش از چند صد هزار ایرانی در انگلیس، بر ضرورت حل مسائل و مشکلات آنان به ویژه تسهیل صدور روادید برای بستگان آنها و اهتمام در حل مشکلات دانشجویان ایرانی مقیم آن کشور تاکید کرد.
هیات پارلمانی انگلیس نیز ضمن تاکید بر حضور احترامآمیز جامعه ایرانیان مقیم این کشور، بر آمادگی خود برای انتقال و پیگیری نقطه نظرات طرف ایرانی و گشایش هرچه بیشتر در روابط کنسولی بین دو کشور تاکید کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.