کد خبر:۲۸۸۱۱۷
منابع دیپلماتیک غربی:
کشورهای غربی درباره سوریه موضع یکسانی دارند
منابع غربی میگویند، کشورهایشان در کنفرانس ژنو2 درباره سوریه موضع یکسانی دارند.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، منابع غربی می گویند کشورهایشان در کنفرانس ژنو2 درباره سوریه موضع یکسانی دارند.
شبکه المیادین به نقل از یک مقام غربی نوشت، کشورهای غربی در اجلاس ژنو درباره سوریه موضع گیری یکسانی خواهند داشت.
در چارچوب برگزاری این اجلاس قرار است جان کری و سرگئی لاوروف، وزرای امور خارجه آمریکا و روسیه در شهر مونترو، محل برگزاری این اجلاس دیدار کنند.
کنفرانس ژنو 2 در حالی صورت می گیرد که دبیرکل سازمان ملل دعوت خود از ایران برای شرکت در این کنفرانس را تحت فشار آمریکا پس گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
موضع مشترک کشورهاي غربي دشمني با اسلام و ايران است و اين دشمني را هرگز مخفي نکرده و با تمام قوا به اين ميدان آمده اند در زمان فعلي هر گونه تفرقه افکني فقط خدمت به دشمن است
پاسخ