وزیر کشور از بصیرت به عنوان اصلی ترین موضوع و جزو تأکیدات مقام معظم رهبری نام برد و گفت: یک بسیجی می بایست از آگاهی های خود در جهت تقویت و گسترش بصیرت استفاده کند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور طی سخنانی در جمع فرماندهان پایگاههای بسیج استانداریهای سراسر کشور با اشاره به فرا رسیدن ایام ا... دهه فجر گفت: سازمان سیاسی و امنیتی نظام منحوس پهلوی به ظاهر آسیب ناپذیر و متصل به قدرتهای جهانی ولی از دورن دارای ماهیتی پوچ و بی محتوا بود و در کنار آن ملتی با سازماندهی ضعیف ولی در درون منسجم و برانگیخته از اقتدار و ارزشهای دینی و الهی و تابع امام به سرعت توانست بر آن نظام غلبه کند.
وی با بیان اینکه ماحصل آن انسجام، اقتدار و ارزشهای دینی جمهوری اسلامی ایران بود که چنان لرزهای در استکبار ایجاد کرده که پس ازگذشت 35 سال همچنان همه هم و غم آنان نظام جمهوری اسلامی ایران است، اظهار داشت: الحمدالله این انقلاب که میوهای از میوههای شجره طیبه است و با اعتقاد و باور دینی و مذهبی مردم همراه او با صلابت مسیر خود را طی کرده است.
وزیر کشور افزود: در این بین بسیج نیز میوهای دیگر از میوههای شجره طیبه بود که برون داد ایمان، صمیمیت و باوری است و از وحدانیت و ولایت سرچشمه گرفته میشود.
رحمانیفضلی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی با دستان خالی در مقابل دشمنان ایستاد و امام راحل با ایمان قلبی به همه مردم اعتماد کرد و مردم ایران نیز پاسخ اعتماد امام(ره) را طی جنگ تحمیلی با معامله و نثار جان خویش نشان دادند.
وزیر کشور با اشاره به قدر و جایگاه بسیج در جمهوری اسلامی ایران گفت : بسیج در جنگ متولد شد و از میوه های ناب، معطر، مفید و خوش طعم شجره طیبه است.
رحمانی فضلی با اشاره به جملات امید بخش امام راحل و مقام معظم رهبری درخصوص فعالیتهای جهادی بسیج گفت: در مرحله نخست میبایست نیت و شاخصهای فطرت و میزان لیاقت خود را در این جایگاه دریابیم و برای سنجش آن با در نظر گرفتن ویژگی های یک مؤمن انقلابی که یکی از آن ویژگیها معرفت و شناخت می باشد گام های بعدی را برداشته و در این راه تلاش نماییم.
وزیر کشور در ادامه راه رسیدن به درجه عبودیت را رسیدن به معرفت کامل وحقیقی دانست و گفت: میبایست با توسل به اهل معرفت و استفاده از شیوههای معرفت الهی که یکی از آنان قرآن کریم است، سیره نبوی را به عنوان مفصر علمی قرآن و به عنوان یکی از معیارهای بزرگ لیاقت سنجی در زندگی به کار برده و دراین مسیر طی طریق نمائیم.
وزیر کشور با بیان اینکه حق و حق گرایی کوتاهترین مسیر برای رسیدن به فطرت انسانی و رسیدن به خدا است گفت: بسیج باید برای احیای حق با قبول مسئولیت شرعی اقدام نماید.
وی با بیان اینکه گام بعدی گام حضور در صحنهها وتأثیرگذاریها است گفت: رسالت ما به عنوان یک انقلابی در دفاع از انقلاب و آرمان های انقلاب، پاسداری از خون شهدا است.
وزیر کشور تصریح کرد: باید بدانیم این رسالت دریای بیکران موضوعات، مشکلات و شرایطی است که انسان در این مسیر بی یار، مولا و بی مراد حتماً سرگردان خواهد بود و در ورود به این راه با پیوند با امام و ولی فقیه قوی تر حرکت خواهد کرد.
رحمانیفضلی از بصیرت به عنوان اصلی ترین موضوع و جزو تأکیدات مقام معظم رهبری نام برد و گفت: یک بسیجی می بایست از آگاهی های خود در جهت تقویت و گسترش بصیرت استفاده کند.
وی گفت: می بایست بصیرت افزایی را به عنوان موضوعی مهم برای ورود به صحنه های کارزار انقلاب در زمینه های سیاسی ، امنیتی ، اجتماعی و اقتصادی به کار بندیم و هر یک از شما فرماندهان بسیج در حوزه های فرماندهی خود در استان ها مسئولیت بسط و پیشرفت بصیرت را بر عهده دارید.
رحمانیفضلی با بیان اینکه معیار تمدن و سنجش قدرت در دنیا پیشرفت در چارچوب های علمی و تولیدی مبنی بر عدالت می باشد گفت : همه بسیجیان مکلفند که پیشرفت و عدالت را در کشور تقویت کند.
وزیر کشور با اشاره به دو مسیر کاری مدیریت جهادی و کارمند مسئول گفت: مدیران جهادی فعالیت برای خلق خدا را عبادت دانسته و خود را وارث خود شهدا میدانند و برای کار خود زمان نمیشناسند.
حمانیفضلی ادامه داد: روحیه مدیریت جهادی اقتضا میکند که شما موتور محرکه و تحول در حوزه مسئولیت خود باشید.
وی افزود: تلاش کنیم با رفتارهای خالصانه، صادقانه و اقدامات مبتنی بر توکل به خدا و با هدف رسیدن به عبودیت واعتلای جایگاه جمهوری اسلامی ایران وتحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری آمادگی ورود به روزی که از آن به عنوان روز عید مسلمین نام برده شده داشته باشیم.
رحمانی فضلی در پایان اظهار امیداوری کرد که همکاران بسیجی در سراسر کشور با افق بخشیدن به نگاه خود مدال افتخار عبودیت را در سینه خود بدرخشانند و همواره رهنوردانی صدیق برای امام راحل، ولایت و شهدای عزیر کشور باشند.