آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۹۶۷۱
رئیس دانشگاه صنعتی بابل:

پیشرفت چشمگیر علمی ثمره خودباوری ملت است

رئیس دانشگاه صنعتی بابل گفت: پیشرفت چشمگیر علمی ایران، ثمره خودباوری ملت و هدیه انقلاب اسلامی است.
پیشرفت چشمگیر علمی ثمره خودباوری ملت است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، عسکر جانعلی زاده بعد از ظهر امروز در مراسم معرفی مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه صنعتی بابل با گرامیداشت ایام الله دهه فجر و روزهای خاطره انگیز پیروزی انقلاب در بهمن 57 بیان داشت: انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) منشاء تحولات عظیم در دنیا شد و با پیروزی انقلاب اسلامی مستضعفان جهان جان دوباره‌ای گرفتند.
 
وی افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب مستکبران و ابرقدرت‌ها با تحمیل جنگ، تحریم، تهدید، فتنه و فشار اقتصادی در فکر فشار بر مردم و انقلاب بوده و هستند، اما مردم با تبعیت از مقام معظم رهبری و با بصیرت خویش در تمام صحنه‌ها تمام نقشه‌های شوم دشمن را نقش بر آب کرده‌اند.
 
رئیس دانشگاه صنعتی بابل ادامه داد: مرجعیت و ولایت‌فقیه رمز پیروزی و ماندگاری انقلاب هستند در زمانی که فرمانروایان رسمی نیاز به هزینه‌های زیادی برای فرمانروایی دارند اما رهبران انقلاب ایران با ظهور پدیده جدیدی در عرصه سیاسی به‌نام مرجعیت و مقبولیت در درون و باور مردم ظهور کرده‌اند.
 
جانعلی زاده در بخش دیگری از سخنانش به دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی با وجود همه توطئه‌ها و بحران‌سازی‌ها توسط دشمنان، دستاوردهای بسیار زیادی در تمام عرصه‌ها داشته است.
 
وی دستیابی به علوم پیشرفته جهان مانند نانو و انرژی هسته‌ای را تنها گوشه‌ای از کشف و بارور شدن استعدادهای جوانان این مرز و بوم دانست و عنوان کرد: پیشرفت‌های ایران اسلامی در حوزه نظامی باعث تحیر جهانیان شده و امروز همه استکبار و ایادی آنها به این مسئله اذعان دارند.
 
رئیس دانشگاه صنعتی بابل در پایان تاکید کرد: همه این پیشرفت های چشمگیر علمی ایران، در سایه خودباوری ملت ایران به دست آمده است و این خودباوری خود هدیه ای است گرانبها از سوی انقلاب اسلامی به مردم ایران .
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار