کد خبر:۲۹۰۱۷۲

سفر باراک اوباما به عربستان برای کاهش تنش با سعودی‌ها

منابع خبری در آمریکا از سفر اوباما به عربستان به منظور بهبود روابط واشنگتن - ریاض خبر می دهند.
سفر باراک اوباما به عربستان برای کاهش تنش با سعودی‌ها

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، منابع خبری در آمریکا اعلام کردند باراک اوباما ماه آینده میلادی برای دیدار با ملک عبدالله، پادشاه عربستان، راهی این کشور می شود.

 

به گزارش رویترز، منابع نزدیک به کاخ سفید می گویند که سفر اوباما به عربستان به این دلیل انجام می شود که روابط دو کشور رو به وخامت می رود و اعتماد متقابل بین واشنگتن و ریاض کاهش یافته است.

 

روزنامه وال استریت ژورنال نیز در این باره نوشت که سفر اوباما به عربستان به منظور کاهش تنش میان دو طرف بر سر سیاست های کاخ سفید در قبال ایران و جنگ داخلی سوریه صورت می گیرد.

 

پیش از این نیز برخی منابع به نقل از بندر بن سلطان، رئیس دستگاه اطلاعاتی سعودی، نوشته بود که وی خواستار تغییرات جدی در روابط کشورش با آمریکا شده بود.

 

سعودی ها خواستار حمله هوایی امریکا به سوریه و ساقط کردن حکومت بشار اسد بوده اند و در این باره همواره از سیاست آمریکا در خصوص سوریه انتقاد کرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار