آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۱۳۳۷
کنگره بین المللی «بانو مجتهده امین»-5

حجت الاسلام قائم مقامی: بانو امین روش جدیدی از عرفان و رفتار اهل بیت(ع) ارائه کرده است

حجت الاسلام قائم مقامی در سومین کنگره بانو مجتهده امین گفت: بانو متجهده امین روش جدیدی از عرفان و رفتار رسول و اهل بیت(ع) ارائه کرده است.

به گزارش خبرنگار اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام قائم مقامی در سخنانی در کنگره بانو مجتهده امین که صبح امروز برگزار شد، عقل قوی، انصاف زیاد، فقاهت، اجتهاد کامل، تقلید نکردن از هیچ حوزه ای جز اهل بیت(ع) را از مهمترین خصوصیت شخصیتی این بانوی فقید عنوان کرد و افزود: بانو امین علاوه بر اینکه بانوی بزرگی در عرصه علم و معرفت است بی تردید از عالمان بزرگ اسلام است که خداوند توفیق بسیار زیادی به او عنایت کرده که در عرصه علم و فقاهت و تبعیت از اسلام و ائمه به نقطه والایی برسد، این نقطه والا همان حکمت است.

 

وی تصریح کرد: مراد از حکمت، فقط فلسفه نیست؛ زیرا فلسفه تلاش جزئی عقل بشر برای رسیدن به حقانیت است در صورتی که فلسفه تلاشی برای رسیدن به حاق دانش است دانشی که از جنس الهام و باطن کلام است.


قائم مقامی تصریح کرد: حکمت، معرفت ذهنی نیست بلکه حرکتی و مولود رفتار است به همین جهت بانو امین که جامعه علوم، فقیه و اهل اجتهاد و تفقد در مباحث علمی و معرفت و عرفان و سلوک است، بانو در همه آثارش بیان می کند آنچه من یافته ام از وجدان شهود است یعنی اول به عقیده درست یا همان حق رسیده ام و بعد می گوید به واسطه مجاهده و تلاش توفیق الهی پیدا کردم،  این همان شهود باطن است در اینجاست که حکمت رابطه تنگاتنگی با دین دارد.

 

وی یادآور شد: بانو امین به این معنا فیلسوف نیست که حرف جدیدی بزند یا اختراعی داشته باشد بلکه بیشتر مباحث او بر سر  حکمت و سلوک انبیاء است، بانو امین روش جدیدی از عرفان و اهل بیت(ع) ارائه داده است.

 

قائم مقامی گفت: بانو با داشتن مَشعر فؤاد چشمش را به روی حقایق باز کرده است و هیچ چیز جز خدا نمی بیند به همین دلیل مقامش از فیلسوف معمولی بالاتر  است و عرفان او عرفان اهل بیتی است که آلوده به هیچ عرفان عامه نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار