کد خبر:۲۹۶۰۷۹
پس از وزرای خارجه ایتالیا، سوئد، بلژیک و لهستان؛
وزیر خارجه یونان 24 اسفند به تهران می آید
«اونگلوس ونیزلوس» معاون نخستوزیر و وزیر امور خارجه یونان قرار است اواخر ماه جاری (24 و 25 اسفند) به تهران سفر کند.

به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، «اونگلوس ونیزلوس» معاون نخستوزیر و وزیر امور خارجه یونان قرار است اواخر ماه جاری (24 و 25 اسفند) به تهران سفر کند.
یونان در حال حاضر رئیس دورهای اتحادیه اروپاست.
بهنام بهروز سفیر ایران در آتن پیش از این از سفر وزیر خارجه یونان به تهران در آینده نزدیک خبر داده بود.
محمدجواد ظریف و همتای یونانیاش در حاشیه شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با یکدیگر دیدار و در خصوص مناسبات دوجانبه و تحولات منطقهای و بینالمللی به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.
تهران جمعه شب نیز میزبان وزیر خارجه لهستان است.
پیش از این وزرای خارجه ایتالیا، سوئد و بلژیک به تهران سفر کرده بودند.
کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز قرار است 18 و 19 اسفند ماه سفری 2 روزه به تهران داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.