کد خبر:۲۹۶۷۱۰
مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان:

قلمرو نگاه همه معطوف به دانشجویان است/کشور نیاز به وارستگی علمی در حوزه انسانی دارد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان گفت: قلمرو نگاه همه برای ایجاد تحول در کشور به همت، اندیشه و تدبیر دانشجویان معطوف است.

غلامرضا منتظری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، با اشاره به سخن حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه دانشگاه مبدأ همه تحولات کشور است، یان داشت: یکی از کارهای اساسی مراکز آموزشی ما کادرسازی و تربیت نیروی متناسب با نیازهای انقلاب اسلامی ایران است که اگر این مفهوم از دانشگاه ها گرفته شود دیگر هم در بخش های عمومی و هم در بخش های تخصصی بود و نبودش مفهومی پیدا نمی کند.

 

وی افزود: به نظر می رسد در وضع کنونی دانشگاه ها باید تجدیدنظری شکل بگیرد، وقتی اعلام نیاز برای جذب دانشجو می کنیم باید ببینیم در خط پایان، این خروجی قرار است کدام گره را باز بکند یا چه بار بر زمین مانده ای را از اوضاع سیاسی اقتصادی و فرهنگی قرار است بردارد؛ بنابراین برای این کار نیاز به یک بازنگری داریم تا بعد از فارغ التحصیلی با انبوهی از نیروهای بیکار مواجه نشویم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان تأکید کرد: البته هیچ گاه میزان بیکاری به صفر نمی رسد؛ ولی کاهش می یابد؛ از این رو باید رابطه معناداری بین خروجی های دانشگاه با نیازهای جامعه وجود داشته باشد.

 

منتظری افزود: نکته دوم توجه به استادان توانمند است که باید تلاش بکنیم چهره هایی که به عنوان اعضای هیات علمی گزینش می شوند، دغدغه انقلاب اسلامی را داشته باشند؛ در غیر این صورت دانشگاه های ما دچار یک تکرار مکررات خواهد شد.

 

وی نکته سوم در رسیدن به جایگاه والای دانشگاه در تربیت اسلامی را توجه ویژه به حوزه علوم انسانی دانست و تصریح کرد: ساز و کار بخش های صنعتی و فنی مهندسی در دانشگاه تعریف شده تر از حوزه علوم انسانی است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گلستان با انتقاد از اینکه به حوزه علوم انسانی که مادَر همه علوم و زیربنای تحول فرهنگی محسوب می شود توجه نشده است، خاطرنشان کرد: در حوزه علوم انسانی ما مصرف کننده بودیم و ترجمه ها را استفاده کردیم، شاید در یک مقطعی چاره ای جز این نداشتیم؛ اما اکنون که زنجیره های وابستگی از پای ملت در پرتو انقلاب گسسته شده است باید به وارستگی در حوزه علوم نیز برسیم.

 

منتظری تأکید کرد: باید طرحی نو در اندازیم و با استفاده از منابع و علوم دینی و فرهنگ ایرانی-اسلامی، علوم انسانی را در فراز انقلاب اسلامی طراحی کنیم و به سمتی برویم که کتب درسی ما برگرفته از همین منابع زلال دینی باشد.

 

وی در پایان گفت: برای اینکه بتوانیم به این تحول برسیم نیازمند روح خودباوری مجدد در دانشجویان این مرز و بوم به عنوان سرمایه های آینده کشور که قلمرو نگاه همه به اندیشه و همت و تدبیر آنان معطوف شده، هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجو
-
۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴
واقعا فقط تو حرف اينقدر به دانشجو احترام مي ذارن تو واقعيت ؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار