به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» ، محمد رئیسزاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با اشاره به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت برکات فراوانی برای کشور خواهد داشت، علی رغم اینکه ما به لحاظ گسترش شبکههای بهداشت و درمانی در دنیا حرف برای گفتن داریم اما بهداشت و پیشگیری در نظام سلامت ما مظلوم واقع شده است. اگر به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اصلاح سبک زندگی توجه گردد و سبک زندگی و تغذیه در کشور منطبق بر آموزههای اسلامی باشد بسیاری از مشکلات ما که به دلیل عدم پیشگیری است حل خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی پرداختن به سبک تغذیه سالم، تعالی جمعیت و مدیریت علمی در حوزه بهداشت و درمان را سه برنامه اصلی بسیج جامعه پزشکی در سال 93 دانست و افزود: طبق بررسیهای صورت گرفته جمعیت سالمند کشور در 20 سال آینده به 60 درصد خواهد رسید که این جمعیت هزینه سنگینی را بر روی دوش حوزه سلامت خواهد گذاشت.
وی با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی در سال جاری 70 بیمارستان ثابت و صحرایی را در مناطق محروم و کم برخوردار کشور راهاندازی کرده است، گفت: در بیمارستانهای صحرایی علی رغم اینکه ثابت نیستند و به مدت یک الی دو هفته به مردم منطقه مستقرشده خدمات مورد نیاز را ارائه میدهند ولی درمان این افراد پس از آن ناقص نمیماند و کسانی که نیاز به خدمات تخصصیتر داشته باشند به مراکز مربوط ارجاع داده میشوند تا سایر امور درمانی این افراد نیز به صورت رایگان پیگیری شود ولی به هر حال این اقدامات به صورت مقطعی است که امیدواریم بتوانیم این طرح را با پیشنهاد رئیس جمهور به صورت مستمر ادامه بدهیم.
مناطق کم برخوردار کشور در رسیدن به خدمات تخصصی دارای مشکلات مختلفی هستند
وی با تاکید بر اینکه برای بسترسازی این امر نیاز به کمک وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی داریم، اضافه کرد: علی رغم تمامی پیشرفتهای حوزه پزشکی ولی همچنان مناطق کم برخوردار کشور در رسیدن به خدمات تخصصی دارای مشکلات مختلفی هستند که مطمئنا با اجرای چنین طرحی شاهد اتفاقات مناسبی در حوزه بهداشت و درمان خواهیم بود.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه سازمان بسیج جامعه پزشکی دارای 91 هزار عضو رسمی و 400 کانون فعال در حوزه بهداشت و درمان است، عنوان کرد: مطمئنا اگر ما زمینههای لازم را فراهم کنیم کمتر فردی پیدا میشود که آماده ارائه خدمات داوطلبانه به مناطق محروم نباشد. بسیج جامعه پزشکی در طول سال جاری بیش از سه میلیون نفر خدمت رایگان در سطوح تخصصی ارائه کرده است و بیشتر این خدمات مربوط به مناطقی بوده که دسترسی آنها به خدمات تخصصی به راحتی امکان پذیر نبوده است. به واقع اجرای این قبیل برنامهها مانور آمادگی، فرهنگی و همکاری بین بخشی برای حوزه سلامت است.