کد خبر:۲۹۹۳۹۴
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد مشهد:

دانشگاهیان در تکمیل چرخه علم به تولید ثروت نقش اصلی را بر عهده دارند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد مشهد با تاکید بر اینکه امروز دانشگاه‌ها باید به سوی دانشگاه‌های کارآفرین و فناوری بروند، گفت: دانشگاهیان در تکمیل چرخه علم به تولید ثروت نقش اصلی را بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد علی خلیل زاده امروز در همایش «آشنایى دانشجویان با بخش تعاون و تسهیلات کار آفرینى» در سالن اجتماعات دانشکده فنى مهندسى واحد مشهد، با بیان اینکه دانشگاه‌های ما، دانشگاه نسل یک و آموزش محور طراحی شده است، بیان داشت: ما باید به سمت دانشگاه‌های کارآفرین حرکت کنیم.


وی راه اندازی مراکز رشد، ایجاد پارک علم و فناوری و قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه‌ها  را  در راستای تحقق دانشگاه کارآفرین دانست و گفت: دانشگاهیان در تکمیل چرخه علم به تولید ثروت نقش اصلی را بر عهده دارند و دانشجویان فارغ التحصیل باید کارآفرین باشند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد مشهد با انتقاد از اینکه سیستم آموزشی ما ظرفیت تربیت دانشجوی کارآفرین را ندارد، به نیروی انسانی بسیار قابل و توانمند کشور اشاره و تصریح کرد: با تکمیل زیر ساخت‌ها، چرخه علم به تولید و ثروت در دانشگاه‌ها کامل خواهد شد.


در ادامه رجایی، سرپرست مدیریت تعاون استان خراسان رضوی با اشاره به روند رشد و توسعه مراکز آموزش عالی کشور، تعداد فارغ التحصیلان کشور در سال 65 را 770 هزار نفر دانست و گفت: این تعداد در سال 90 به 10 میلیون نفر افزایش یافته؛ در حالی که تعداد  شاغلین دارای مدرک تحصیلی از 4.5درصد به بیش از 20 درصد در سال 90 افزایش یافته‌اند.


وی با بیان اینکه هم اکنون یک پنجم فارغ التحصیلان کشور بیکارند، در رابطه با انواع شرکت‌های تعاونی و مراحل تشکیل آن به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: تمام تلاش خود را برای ارتقای فرهنگ کار و تعاون، ایجاد و تقویت تعاونی‌ها و رفع مشکل بیکاری جوانان و ترویج فرهنگ کار عمومی به کار بسته‌ایم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار